tisdag 15 september 2009

Ny julsåmg

Glappkäftar är vi allihopa, alliihopa... Ok du som tror att du inte ska sjunga nu tar fetfel! Du ska självklart sjumga du med. Jag och L pratade och drack vin o sen gick vi till Soldaten Svejk på Södermalm. Ett genuint söderställe med ofattbart god öl! Namnet är bortsupet just nu, men stor beska och låååååång eftersmak.

Minus, och nu pratar vi mer än superminus. Dam/tjejtoan luktade något överdjävligt illa. Trodde jag skulle falla död ner så fort jag tog bort munskyddet från ansiktet. Lever än så länge, men om, jag säger om, denna blogg tystnar imorgon. Stäm dem, och använd pengarna till ngt vettigt, typ god, torr och rikliga mängder champagne.

För övrigt kan nämnas att L och jag hade vansinnigt trevligt. Hon pratade inte så mycket, undrar om hon tycker samma sak om mig? *funderar*

6 kommentarer:

Veronica sa...

*hehe* Fyllkaja. ;-P

Äckligtluktande toaletter är bland det vidrigaste... *ulkar* Jag klarar inte ens av att gå in/vara kvar, för jag får så'na massiva kväljningar att jag får panik... *skräck och flykt*

Singelmamman sa...

Yasha: :-) Ja det blev mycket vin och öl. Och nu är det dags för VD information.

Agneta sa...

Kul att ni fick en trevlig kväll!!!
Men du slinter inte på tangenterna? Inte tillräckliga mängder alkohol!!! =)

Singelmamman sa...

Stort o smått: uj uj, jodå det blev mer än mycket. Åtminstone kändes det så, även om jag var hemma "tidigt". Och jo, jag slant i rubriken.

Ann-Louise sa...

Ha, ha, vilket härligt festinlägg kl tolv på natten. Sov gott i efterskott (så ska du se att du glömt toalukten till morgonen:)

Singelmamman sa...

Ann-Louise: Japp, jag sov gott och toalukten är förträngd. Tack så mycket!