måndag 1 oktober 2012

Tack!

Jag som alltid, om du frågar mig, vet vad jag ska säga, som alltid har svar på allt, känner mig helt mållös! Ofantligt rörd av dig, och dig och dig och dig och dina ord, pepp, hållna tummar och tår och alla kramar! Jag skulle vilja ge dig, och dig, och dig, och dig och dig en personlig kram. Som tack. Och det kommer jag att göra när vi ses! Till dess tackar jag dig, och dig, och dig, och dig här och nu och så småningom även "personligt" kommentarsfältet nedan.
Nu ska jag göra som doktorn och Sus sagt att jag ska, sova. Med det preliminära besked jag fått i dag, dina ord och medmänsklighet och lite extra värktabletter i magen, inte för att jag känner att jag måste utan för att göra som doktorn sagt, kommer jag att sova väldigt gott.
Än en gång, ett väldigt stort TACK!

10 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Sötnos.

tigerlilja sa...

Är så himla tacksam att du skriver just det där. Väldigt skönt kändes det.

Anonym sa...

Sov gott! Jag tror nog att det är med ett lättat hjärta du lägger dig ikväll!

Singelmamman sa...

Knasterfaster: :-) Vännen, du är rar du!

Tigerlilja: Och jag tycker samma sak!

Ett stenkast: Ja det var det verkligen.

Fru Venus sa...

Venuskram!

Singelmamman sa...

Fru Venus: Tack!

Singel i storstan sa...

Vad är det jag har missat?!?! Har inte varit den bästa bloggläsaren på senare tid och har tydligen inte hängt med. Ber om ursäkt för detta och trycker på gillaknappen ang. ditt tidigare inlägg.

Jos sa...

Men du, jag har också missat något väldigt viktigt. Söker bakåt, men finner inte svar. Stort lycka till och varm kram.

Fia Leijonmarck sa...

Mina tankar har varit hos dig många hänför senaste dagarna Ann. Varje vända till dig har dom burit med sig en famn varm omtanke och en gnutta hopp. Tillbaka hos mig har de lastat av lugn och förtröstan och en gnutta skratt. Tack och god bättring! Kram

Singelmamman sa...

Singel: Men vad då be om ursäkt!? Trams. Det finns väl inget som säger att du måste hänga här och ha koll på mitt liv. Det du missat är dock en canceroperation som enligt första prognosen är god.

Jos: Jag vet inte om du missat, de hittade cancer i en knöl jag opererat bort och nu har de precis tagit tre lymfkörtlar som vid första prel beskedet visar att det inte finns någon mer cancer.

Fia: Tusen tack!