onsdag 3 oktober 2012

Det kan låta konstigt

Fick med mig tabletter hem med order ATT TA DEM efter operationen. Så jag har gjort så, jag har också känt efter och vilat och låtit tonåringarna laga maten och jag har inte burit något tungt (inte så mycket i alla fall). Igår började jag nysa, och nysa och serienysa så jag höll på att falla ur soffan. Men det var bara den vänstra näsborren som betedde sig och satte igång med stora syndafallet. Och så har det hållit på hela dagen idag. Jag upptäckte att jag inte kan gå och nysa samtidigt, höll på trilla omkull på min promenad med Lena idag. Tog diverse snedsteg och betedde mig allmänt förvirrat. Inte värre än vanligt hör jag någon tänka där ute. Kan så vara svarar jag.

Så, ikväll tar jag min sista superdupertablett, den som innehåller en stark morfinbas. Och jäklar i min lilla låda. Den kickade igång innan jag svalt den, näsdroppet försvann, känslan av snuva är totalborta och hela min kropp är mjuk och avslappnad som om jag vore av bomull. Och jag känner att kroppen är speedad till max. Försöker ligga och slappna av och det går kanonbra, men jag är lite snurrig och någon trötthet, annat än extrem övertrötthet, känner jag inte av. Se där, säg hej till ännu en surrealistisk natt.

9 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Vad drömde du?

Sus sa...

Har jag börjat tänka högt?

Fru Venus sa...

Den boken vill jag också läsa, hört att den är bra. Du ska väl trappa ner på tabletterna sen och inte sluta tvärt, eller? Snurra lungt idag. Kram

Åsa Hellberg sa...

Bra att du är rädd om dig!

Singelmamman sa...

Osloskånskan: Massor, och delvis på engelska den här gången.

Sus: Ja, väldigt högt.

Fru Venus: Jo, tabletterna är tvärslut, och som jag känner det idag så tog den sista tabletten precis rätt. Så det ska nog funka bra.

Åsa Hellberg: Tack, jag försöker.

MissC sa...

Men alltså, jag hänger inte riktigt med i bloggvärlden längre.. Men är det så att du drabbats av cancerjäveln..??!!!! :(
KRAM

Singelmamman sa...

MissC: Jo. Men som det ser ut en lindrig form. Är inte sjuk eller så. Opererad två gånger och prel besked är att jag inte har något mer av cancern i kroppen.

MissC sa...

Oj...! Men då hoppas vi verkligen på det!!
StyrkeKRAM

Singelmamman sa...

Miss C: DET hoppas vi absolut på! Tack för ditt stöd.