onsdag 5 januari 2011

Personlighet

Jo tack det har jag, min eller rättare sagt, mina alldeles egna. Personligheter, nä där lät det som om jag var splittrad, fast jo det är jag ju. Hm, var var jag? Jo en egenhet, eller ett personlighetsdrag hos mig, är att jag är väldigt, väldigt, jag skulle till och med drista mig till att säga väldigt nyfiken. Jag tror att jag närmar mig begreppet, sjukligt nyfiken. Jag klämmer fortfarande på paket när ingen ser, jag har öron större än en afrikansk elefant, jag ser allt jag vill se och lite till ibland. Kort sagt, jag vet en massa. Om många. Men jag gillar inte att berätta det för andra.

12 kommentarer:

Fru Venus sa...

Aha....det är därför du har dubbelsidig tape bakom öronen ;-)) Morgonkram!

Singelmamman sa...

För Venus: ha ha! Exakt. Kram!

Fru Gårman sa...

Jamen det där är ju en bra egenskap! Pappa höll på att dö för snart ett år sen. Men så när han förstod att det var så illa sa han " Nä, vad fan jag är för nyfiken för och dö!" från den sunden vände det och han blev frisk så småningom. :)

Anonym sa...

Om man lider av torgskräck eller höjdskräck eller har spindelfobi så ska man utsätta sig för det tills besvären försvinner. Det är KBT. Jag tror det är likadant med nyfikenhet. Jag hör hur det "bubblar" nyfikenhet om dig ända hit. /Knasterfaster

M. sa...

Jag är också nyfiken. Det är ett helsike att tygla sig! Man vill ju inte verka nyfiken...

Chrissan sa...

Då är vi två som är det. Sjukligt nyfikna. Men nåt tvång ska man väl ha.:)

Sus sa...

jag vet också en del om en del, men väljer att inte berätta det.

Och nyfiken måste man vara. Hur ska man annars få reda på något?

Maj Korner sa...

Man kan vara nyfiken på olika sätt. Jag är nyfiken på hur saker funkar och hänger ihop, hur männniskor mår och hur de tänker. Däremot är jag inte nyfiken på vad de har i badrumsskåpet eller vem som dejtar vem.

Rut-Knut-Tjut sa...

Jag är också sjukligt nyfiken vad det gäller överraskningar paket och tror att jag måste ta reda på det till varje pris för att må bra. Sjukt. Kan vara att jag har lite väl stort kontrollbehov kanske.

Shamrock sa...

Du är som "oraklet i Delphi"

Knasterfaster sa...

Jag tycker att du ska fortsätta att vara nyfiken. Du är nyfiken på rätt sätt tycker jag, liksom mer intresserat nyfiken och inte skvallernyfiken. Jag gillar din nyfikenhet! KRAM

Singelmamman sa...

Fru Gårman: Exakt, jag vill bli jätte gammal, för jag har så mycket kvar att upptäcka.

Knasterfaster: Nu har jag hämtat ett paket på posten... och nu bubblar det ännu mycket mer!

M: Precis! Och just därför avslöjar jag mig jämt, så uppenbart nyfiken...

Chrissan: Ja annars vore vi alldeles för tråkiga i vår perfekthet!

Sus: Nä just det, en massa reda har jag, på saker och ting. Thats for sure.

Maj: Ja samma här, och vad som är i mina paket, eller andras paket också för den delen.

Rut-Knut: Menar du att det är kontrollbehov? Hm, så har jag aldrig tänkt. Bara en spänning i att få gissa, vänta, klura...

Shamrock: Eller i alla fall i Bandhagen.

Knasterfaster: Åh, tack snälla du! Jag tycker också att jag är mer nyfikennyfiken än skvallernyfiken. Och jag är väldigt nyfiken på det där paketet... :-D Kram!