onsdag 26 januari 2011

Överfallen

På väg från träningen i morse hoppar en man på mig, inte rent fysiskt, men väldigt närgånget och väldigt verbalt och hotfullt. Jag blir jättechockad. Hämtar mig knappt på min promenad tillbaka till jobbet. Nästan framme blir jag stoppad av en engelsman som ber om ursäkt men han skulle så gärna bara ville säga: You are very beautiful. Jag är nog fortfarande skakad. Av båda händelserna.

9 kommentarer:

The Queen of fucking Everything sa...

Ang den första: WTF??? Pucko!!
Ang den andra: Såklart. Han hade väl ögon att se med?

Fru Gårman sa...

Fy, jag relaterar direkt till överfallet jag råkade ut för på slutet av 90-talet. Mådde dåligt i flera år, ändå var det enda som hände att jag fick en månformad kal fläck i bakhuvudet när han fick mig i håret. Ända fysiska, alltså. Usch.
Såna där närgågna engelsmän eller va de må vara får mig att få samma obehagsrysningar fast det egentligen inte är ute efter den effekten.

Anonym sa...

The Queen: WTF säger jag med, nu, och TACK! Snäll du är.

Fru Gårman: Och jag är tacksam att han bara vände och gick... Och engelsmannen, jag tackade och gick. Håller med dig där.
//Singelmamman

Malla sa...

herregud. dubbelchock alltså. vad händer i våra länder? jag fick också en chock idag. jag är nästan paralyserad. men det brukar gå över.

Shamrock sa...

Den sistnämnda var betydligt trevligare tycker jag

Blåklinten sa...

Tänk att man inte kan få vara ifred nånstans utan att unga vackra kvinnor ska behöva bli på hoppade, nej bättre var det förr;)

Anonym sa...

Har du aldrig råkat ut för den lille engelsmannen förr? Menar inte att sabba glädjen, men han brukar gå på Fgatan och sprida sin kommentar. Alltid samma kommentar. Ibland ha han hunden med sig :)
Hanna yr panna

nillas liv på pinnen sa...

Karlar som tar sig för stora friheter ska ha én stekpanna i huvudet. Det är min åsikt i ämnet.

Singelmamman sa...

Malla: Chocker är jobbiga!

Shamrock: Kan vara, men inte denna.

Peatreek: Unga... jag tackar jag!

Hanna Yr Panna: Jo, jag har hört talas om honom. Men det var första gången jag träffade honom. Och därför blev jag upprörd eftersom jag kände mig dubbelt överfallen.

Nilla: Absolut. Bra förslag. Ska komma ihåg att stoppa ner en stekpanna i handväskan i fortsättningen.