torsdag 4 mars 2010

Medan jag sov!

Det är fruktansvärt kränkande! När jag vaknade upptäckte jag att någon har tagit sig in här och sedan smugit ut igen, utan att jag märkt det. Skrämmande är bara förnamnet.

Nu hör jag att vän av ordning undrar hur jag kan veta det? Jo för denna någon har höjt värmen i hela lägenheten, bland annat. Jag brukar ha max 20 grader varmt, nu är det nog närmare 30 grader. Inte nog med det, denna någon har dessutom krympt mitt huvud, fyllt det med fetvadd och dessutom täppt igen mina näsborrar så att jag knappt kan andas. Mina ögon har denna någon också fibblat med, de svider och är mycket känsliga för ljuset som flödar in. Tack och lov säger jag, att fönstren dock är så skititga att det lilla ljus som letar sig in ändå bara är en bråkdel av det jag anar utanför. Jag tror också att denna någon har suttit alldeles för länge på min bröstkorg, känns lite tungt när jag andas och en retsam hosta härjar lite lätt.

Och denna huvudvärk! Jag vet inte riktigt hur det gått till, men någon borde straffas för detta!

11 kommentarer:

Singel i storstan sa...

Jag tror jag vet vem det är... Han kallas för Storbacillen. :-(

Trollpackan sa...

Det är ju för jävligt! Ingen ordning nu för tiden! Bara smyga sig på dig sådär.
Du får klaga någonstans, eller ringa och anmäla...hmm...till någon Hälsovårdsmyndighet kanske? Eller Anticimex kanske kan hjälpa till? Om de nu är så bra på virusar?*rynkar pannan*

Finns ingenting att se utanför fönstret ändå...bara detta vita, eländiga, halvmeterhöga elände...som snart ska smälta och orsaka lervälling över halva Sverige*sucka*

Agneta sa...

Först tänkte jag att det kanske var jag som hemsökte dig i natt. Men sen kom jag på att jag har haft fullt upp på annat håll. Jag var i ett stort slott, träffade Victoria och Madeleine, och räddade ett gäng tändstickor från att trilla ner i en mörk vallgrav...

Mofsan sa...

*skrattar* Alltså jag läste S&S kommentar och dina inlägg om jul tidigare osv, själv är jag deeply in love och kokko i pallet för det. Inser att psykbryten är ganska lika, bara objekten växlar men kul är det. Men liksom hallå, sjuk?? Näää tänk dig frisk!

Veronica sa...

Det var INTE JAG!!! Jag är fortfarande frisk (ja, köttsligen alltså)! Fast du kanske fick mina baciller så jag slapp?

Hoppas du mår bättre snart, skickar över Röda Korsfilten och en stor flaska skumpa så här virtuellt.

Veronica sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Veronica sa...

J-a skit, nu dubblerade jag igen. Skitdator. *arg*

Singelmamman sa...

Singel: Han borde förbjudas.

Trollpackan: Hm, Anticimex låter bra, de får skulden.

Stort o smått: Rädda tändstickor?! Jag hade behövt bli räddad...

Mofsan: Jag är inte sjuk, jag är inte sjuk, jag är inte sjuk, jag är inte sjuk, jag är inte sjuk, men jag är inte helt frisk heller.

Yasha: Tack det värmer, båda delarna! Tror att det var gårdagens snålblåst som stökade runt i mig.

Yasha: Hi hi.. du är för snabb helt enkelt.

Mina dagar sa...

Jag är också förskyld:(

Skulle ha åkt till vänner i Dalarna idag men icke:(

Snor snor på dig kära medmänniska!!
Eva

Kommandoran sa...

Oh God, jag trodde du hade haft inbrott, men detta är ju faen så mycket värre! Straffas ska han (det är säkert en han). Och så har han säkert lämnat en massa GI-stinn mat i kylskåpet. Och chokladsug hos dig. Död åt såna! :)

Singelmamman sa...

Mina dagar: Nä men har du också drabbats av samma någon! Fy så trist. Krya på dig!

Kommandoran: Han har inte lämnat ett djä--la dugg i kylen. Men du har rätt, godissuget har han gett mig. Tackar tackar för din förståelse!