onsdag 10 mars 2010

Tack för det

Igår kväll medan de desperata kvinnorna höll på som bäst började min mage bete sig om inte desperat så väldigt dåligt. Ont, både ihållande och knivskärande attacker, på vänster sida om naveln, och bak mot ryggen. Sitter jag still, eller som nu, när jag ligger still i sängen, märker jag bara av en liten brännande känsla. Men så fort jag rör mig, andas lite häftigt eller gud förbjude, hostar, så hugger det till något överdjävligt. Jag har haft ett gallstensanfall för två år sedan, då vill jag minnas att det var så här, men då satt smärtan mer åt höger. Har jag för mig, eller så blev jag påverkad av att jag läste det när jag googlade på gallsten.

Så kära bästa bloggläsare, har du några som helst kunskaper i detta ämne får du gärna dela med dig. Vad har Singelmamman dragit på sig för elände?

11 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Jag har kunskap!
Vid dylika attacker ringer man vårdcentralen. Basta!

Singelmamman sa...

Nilla: Säger du det...

Malde sa...

Håller med Nilla! Eller om vårdcentralen inte kan, så ringer man närmaste kirurgakut. Basta! Ja, gallsten sitter mer till höger. Jag har oockså haft det...

Vita sa...

Jamen det kanske är njursten - man har ju två njurar så det borde ju rent teoretiskt kunna komma från andra hållet....men som sagt man ringer sjukvårdsupplysningen annars är man Dödens lammunge

Gafflan sa...

Nilla är klok gör som hon säger! Ring vårrcentral eller sjukvårdsupplysning.
Krya på dig.

Singelmamman sa...

Malde: Ja det är nog på höger sida gallan känns.

Vita: Dödens lammunge är ju inte något jag känner att jag vill titulera mig.

Singelmamman sa...

Gafflan: Intressant när kommentarer krockar och kommer samtidigt. Alldeles nyss fanns din kommentar inte här. Men jo, att Nilla är klok, det håller jag med om.

Fru Venus sa...

Du måste träffa nån och leka doktor, allvarliga saker det här!

Singelmamman sa...

Fru Venus: Nu börjar jag förstå! Leka doktor... hm.

Mofsan sa...

Du är gravid med brännässlor :)

Singelmamman sa...

Kära doktor Mofs: Kan det vara så illa? Är det vårens fel måntro?