tisdag 16 mars 2010

Jag sa ju att jag glömt något

Japp jag visste det! Jag kan lita på min magkänsla, ryggkänsla eller bara känsla överhuvudtaget. Det var som tur var inte något allvarligt, bara jobbet. Nåväl, det finns ju kvar till en annan dag.

Nu sitter jag med äldstingen i soffan och pratar allvar. Jag har försökt varna och tagit mig själv som ett mycket varnande exempel, tagit deras pappa som ett ännu mer varnande exempel. När inte det funkade, tog jag fram en hop av våra vänner som faktiska skräckexempel. Men nä, inget biter på äldstingen, så nu har vi en liten politiker i familjen. Första politiska mötet avklarat idag, och det var en nöjd äldsting som kom hem. Och hungrig, det politiska mötet är direkt efter träningen. Jaha, nästa steg i att obstruera mot föräldrarna är väl att inte dricka alkohol!

14 kommentarer:

Madlar sa...

Hahaha, trodde det var något obehagligt först o det visade sig att det var det ju oxå. Snart kommer han att argumentera så fort du ber om en tjänst, pratar om utetider o läxläsning. Som Hasse o Tage sa: Har du närt en liten kommunist vid din barm? :)

Singelmamman sa...

Madlar: Eller hur! Du har helt rätt.

Realisten sa...

Varför ska man varna någon för att bli politiker?

Singelmamman sa...

Realisten: Pst, säg inte det här till någon... men jag försökte mig på ironi. :-D

Realisten sa...

Jag tänker för mycket när jag vilar för mycket och då blir det fel. Pst, säg inte det här till någon...men det blir fel även när jag inte vilar och inte tänker.

Singelmamman sa...

Realisten: Mäh, det är ju precis som jag!

Trollets mamma sa...

Alltså, jag förstår dig. Troll, som fyller sex till sommaren, upplyste glatt oss häromdagen att "jag ska gå på politikermöten när jag blir litet större".
Tja, ibland får man de barn man förtjänar ;-)

Singelmamman sa...

Trollets mamma: Inte bara sådan hund, sådan matte... Men det bådar gott för framtiden. :-)

nillas liv på pinnen sa...

Oh lala.
Vi har en del gemensamt du och jag...

Singelmamman sa...

Nilla: Ja :-) ganska mycket tror jag.

Veronica sa...

Jag fattar absolut ingenting, men det kanske inte gör något? *kliar fundersamt i rufset på huvudet*

Anonym sa...

Kan oxå vara ett sätt att komma undan en massa arbete som kan tänkas behövas göras. Då kan man ju alltid ha ett "viktigt" politiskt möte just precis när arbetet måste göras.
Undras varifrån äldstingen har fått det ifrån????
Men jag säger ingenting...mina läppar är förseglade.
:-)
Gissa vem?!

Singelmamman sa...

Veronica: Hahaha. Det gör absolut ingenting. Jag förklarar: Äldsta tonåringen har gått med i ett politiskt ungdomsförbund, Singelmamman är rätt stolt över detta, men låtsas vara tvärtom. Typ.

Singelmamman sa...

Kära anonym tvill... Fl´åt anonym var det: Förstår då rakt inte vad som åsyftas här... *visslar* Jag undrar också så vem som satt dessa idéer i huvudet på det stackars barnet.