söndag 28 mars 2010

Nä men nu så, Tjoho söndag!

Har powergått i en dryg halvtimme till träningslokalen, ytterligare en halvtimmes svett och stånk. Hem, duscha, fixa brunch med baconomelett och en helt "förbjuden" varm macka gjord på vitt bröd. Te och en blodgrape. Nu lite champagne, kolachokladpaj med hallon och soffhäng. Herregud den här söndagen kan vara min bästa på länge.
Senare blir det den italienska buffén i repris och lite mer champagne, måste ju göra slut på det vi öppnade igår. Och jo, det går alldeles utmärkt att spara champagne en dag, sätt ner en tesked i flaskan så håller sig bubblorna fräscha minst en dag.

Och din söndag, är du nöjd med den?

8 kommentarer:

Petra sa...

Jodå, ganska så. Sitter och slötittar på en bra film och väntar på kvällens möte i idrottsföreningen. Jag har förresten "stulit" ditt sätt att ställa frågor i slutet av mina inlägg. TYcker du att det är ok? (Se där, nu gjorde jag det igen.)

Gafflan sa...

Ptja...sådär. Inte många knop, knappt styrfart men...jag dör inte för det :D

Fru Venus sa...

Tesked i skumpan? Hur då menar du? (vågar man fråga/säga nåt här mer? tänker fortfarande på sökord...) Jag har stått på stallbacken idag och frusit häcken av mig, "J" tävlade i hoppning, gick bra. I morse var det Formel 1, nice :-)

Alexandra sa...

Jodå. Brunch här med. Men inga bubblor.

Snart så.

Snart så.

Singelmamman sa...

Petra: Och jag har säkert stulit det från någon annan, så för min del är det ok.

Gafflan: För min del är styrfarten på eftermiddagen underbart.

Fru Venus: Häng en tesked med skaftet ner i flaskan champagne, funkar perfekt. Och jag ser vissa sökord när jag går in på min räknare och kollar hur många som besökt mig. Men Google analytics kan visst ge mer statistik, fast det kan jag inget om.

Alexandra: Är du på gång att sälja lägenheten? Ska du flytta norrut eller hus i Sthlm?

Anonym sa...

Det blev godare mat idag i alla fall jämfört med igår, i och för sej inte så svårt eftersom McDonalds inte hör till mina favoriter. Men det är bättre än pölsa.

Anonym sa...

Det blev godare mat idag i alla fall jämfört med igår, i och för sej inte så svårt eftersom McDonalds inte hör till mina favoriter. Men det är bättre än pölsa.

Singelmamman sa...

Tandgnisslur: Ok, jag fattade första gången. :-) Men jag gillar faktiskt pölsa, har själv gjort det många gånger.