måndag 8 mars 2010

Idag

Så då bestämmer jag att den här dagen ska bli kanonbra. Solen skiner, det är inte slaskigt ute, men ändå vår. Och jag har tränat på morgonen. Så långt allt bra. Nu ska jag bara inte låta jobbet dra ner mig. Koncentrerar mig på att det är andra semifinalmatchen för Bajen mot Villa. Bajen vann ju senast borta, så ikväll på Zinken förväntar jag mig en ny vinst. *Håller tummarna*

Och din måndag, ser den ut att bli ok?

9 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Nej.

Gafflan sa...

Nja...det är nu måndag! Vädret kunde ju varit lite bättre, här är det dimma men annars så...det blir säkert en bra dag.

Petra sa...

Är det måndag?? Redan?? Skit också, lurad på en helg tid...

Singelmamman sa...

Nilla: Va, inte?

Gafflan: Jodå! det blir en bra dag.

Petra: Ja du kanske var för aktiv med vasaloppet... :-)

Realisten sa...

Ja. Alltså här kommer chockerande nyheter. Jag försov mig inte. Jag är inte arg på någon. Allt har flutit på som ett rinnande vatten under hela förmiddagen. Men lugn, bara lugn. Snart kommer en eftermiddag då allt kan falla i spillror.

Singelmamman sa...

Realisten: Eller som en arbetskamrat till mig sa; att hon befann sig i stormens öga. Jag är lugn och vet att eftermiddagen kastar allt över bord.

Singelmamman sa...

Ett förtydligande, min arbetskamrat hade det extremt körigt, på alla sätt och vis och tog då exemplet ovan. Fast befinner du dig i stormens öga är det väldigt lugnt. (så nu vet du)

Veronica sa...

Min måndag har varit hemsk. Eller den VAR hemsk, blev hemskar, men slutade inspirerande. *L*

Jag kom till kontoret och visste att allt måste klaffa, jag hade inte utrymme för någonting och var stressad redan innan jag kom dit. Öppnade inboxen och hade fått ett mail som formligen fick mig att börja grina av utmattning. Underbart. Inte. *suck*

Men Alice Bah Kunke var otroligt inspirerande och jag tror hon bara hade en dålig dag när jag hörde henne senast. Hon gillar verkligen sitt nya jobb! Suveränt.

Singelmamman sa...

Veronica: Slutet gott allting gott då! Härligt.