torsdag 14 oktober 2010

Simultankapacitet med bonus

Missade kvällspromenaden med Sus, helt och hållet på grund av den krånglande magen. Trist, men hon och jag ses ju imorgon på det här! Mona har fixat allt. Det ska bli fantastiskt skoj. Och du, om du är osäker på om du vågar hänga på... Jag känner bara en av dem som kommer imorgon, men jag har träffat så många bloggisar nu så jag vet att det är fantastiskt kul! Så häng på, om det inte är försent att boka in dig på mat, i så fall kan du göra som jag. Kom senare.

Ikväll har jag utvecklat min simultankapacitet, bakat och tittat på tv. Gick ju lysande. Tänk att jag inte tänkt på det tidigare, att datorn kan hålla mig sällskap i köket när tonåringarna lyser med sin frånvaro.

Och så uppdatering på pinsamhetsskalan: Jag är pinsam när jag... typ bara är. Mina tonåringar kan sjunga falskt, vara enformiga i sina kommentarer, skutta som femåringar och i min värld är det typ super über pinsamt. Men nä. Jag måste komma på vad det är som gört...

11 kommentarer:

Chrissan sa...

Då ses vi imorgon! :)

Malla sa...

åååh så skoj det där lät! ni kommer ha superkul! :)

Singelmamman sa...

Chrissan: IRL! Äntligen.

Malla: Tack, ja vi får väl ta oss upp, mot vad det är ni har där uppe, och ha bloggträff hos dig nästa gång.

Åsa sa...

å, vad kul med bloggträff! hade jag bott närmare hade jag hängt på... Jag var i Stockholm förra helgen och träffade en flerårig bloggvän för första ggn! Så kul!

nillas liv på pinnen sa...

Men gud, då måste ju jag också ha simultankapacitet! Jag bakade ju samtidigt som jag tittade ut genom fönstret igår. Och det var faktiskt lite krångligt eftersom degen innehöll för lite mjöl och bara fastnade på händerna hela tiden.

Hoppas du får kul imorgonkväll. Jag ser fram emot den där kvällen när du kommer hit och gör min stad!

Singelmamman sa...

Åsa: Vi kommer absolut att göra vårt bästa.

Nilla: Men eller hur! Simultanen är inte alltid på min sida. Hm, harkel. Och vår bloggträff ser jag fram emot, mer än något annat. Är bara lite arg att jag väntat så länge!

Fru Venus sa...

Och varför får man alltid veta nåt sånt här när det är typ för sent att ta sig härifrån!? Nattinatti!

Knasterfaster sa...

Igår när jag åt lunch på jobbet så var det en kvinnlig sjuksköterska som berättade att forskarna har kommit fram till att kvinnor har tre kopplingar mellan hjärnhalvorna och män har bara en koppling. Det är därför som kvinnor kan hålla fler bollar i luften än män kan. Den sköterskan brukar inte ljuga.

Singelmamman sa...

Fru Venus: För att jag är hemskt dålig på att skriva om saker som ska hända. Bättring lovas! Sov gott ändå! Kram

Knasterfaster: Jag är imponerad. Har män en koppling mellan hjärnhalvorna? Ok, jag får väl tro dig och henne då.

Jos sa...

haha, är lite fejbokig och vill klicka "like" på din sista kommentar till Knasterfaster.
i övrigt: ha ett kul bloggdopp i grytan!

Sus sa...

Dumma mage. Men för första gången ska vi svinga en bägare tillsammans i alla fall =)