fredag 11 september 2009

Jag har passerat

390 inlägg sedan i våras. Bra jobbat. Här på kontorsstolen min blir det inte lika mycket gjort, inte idag i alla fall. Och jag ska gå tidigare, eftersom jag kom lite senare. Vill ju att det ska jämna ut sig.
Dottern ska klippa sig. Inget hon ser fram emot men nu är varenda topp så kluven. Och hon med, klippa eller inte klippa. (ja jag behöver lite mer stimulans, annars blir skämten sådär...)

Ikväll blir det mys i soffan, med våra skogskanaler. Men jag har fått svar via en bloggkommentar av självaste Telia, får se om det ordnar sig nu. Den som har en lever får se.

Hörs senare i kväll.

4 kommentarer:

Maj Korner sa...

Smart av Telia! Det blir ju en massa goodwill när de aktivt söker upp missnöjda kunder som har lite genomslagskraft. Jag såg samma ska hos Abbes pappa men då trodde jag det berodde på att han är en storbloggare, men uppenbarligen kan även små singelmammor få ta del av servicen!

Singelmamman sa...

Visst är det smart. Nu ska det bli intressant att se när de hör av sig. Jag pratade med en tjej i onsdags, henne har jag ännu inte hört av. Och idag mejlat Anton som han heter. Spänningen är olidlig.

nillas liv på pinnen sa...

Haha, vad roligt att få kommentar från självaste Telia!
*funderar på vilka företag jag ska skälla ut på bloggen*

Singelmamman sa...

Nilla: Det kan bli det nya; skäll ut företagen, få offentliga tack och förlåt.