söndag 27 september 2009

Fem timmar

Jag överlevde och tyckte till och med att det var kul. Det blev två vinterjackor, en åt vardera tonåring, en höstjacka åt ena tonåringen. Jeans, mjukisbyxor (ett antal) trosor, kalsonger, strumpor och toppar. Och lite till. Själv fick jag ett par tunna höstvantar á 49 kr. Nu saknas bara stövlar/kängor. Men sonen kan nog ha sina kängor från förra året, hoppas jag.

Yngsta tonåringen införde en ny, men inte återkommande, rutin. (kan en rutin vara icke återkommande?) Nåväl, det blev "sista kvällen mys" syftandes på att i morgon går de hem till sin pappa. Vi gjorde Gino, jättegott. Och nästan helt GI-ok. Innan dess blev det Ceasarsallad. Jättegott.

Nu ska jag "rapportera" till deras pappa hur veckan varit. Vi mejlar varandra varje vecka, nästan alltid pratas vi vid också. Hoppas att han sitter ner när jag presenterar den summan han ska skicka över till mig, vi delar på tonåringarnas klädkostnader också.

Sov gott, vi ses imorgon.

2 kommentarer:

segsliten sa...

Klädkvitton är inte att leka med! Klarade han smällen eller föll han ihop?
Kram ☺

Singelmamman sa...

Segsliten: Haha, nä han klarade det nog väldigt bra. För han argumenterar emot och vill inte dela. Så är det varje gång, även om det lät tjusigare i inlägget...
Kram!