söndag 19 juli 2009

Tuppen fick sova länge i dag

Frukost på våra vänners veranda. Härligt. Sitter och försöker få båda hjärnhalvorna att funka tillsammans med kroppen. Det är inte det lättaste. Vännen G har ett bra uttryck för dagen: Det var ju en himla tur att vi inte anmälde oss till Årstamaran. Mina tonåringar sover ännu, det är väl det närmaste maraton vi kommer i dag. Men nästa år...

I går fick jag och tonåringarna massage! Gud det är så in i hela friden skönt. I dag skulle jag också behöva det för högeraxeln har sovit konstigt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Då får du bara använda vänstra axeln. Den är också bra att ha, ibland.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Jag hoppar alltid till av spänning när jag ser att en kommentar tagits bort. Undrar vem som skrev, undrar vad det stod? Så börjar jag tänka och glömmer vad jag hade tänkt skriva. Har glömt att jag skulle ut och springa också. Inte maran men 5 km. Skit också. Jag måste nästan göra det direkt på morgonkvisten annars blir det inte av.

Maj Korner sa...

Våra morgonkvistar är väldigt olika. Du sov länge och tandis morgonkvist pågår fortfarande klockan 1144! Själv vaknade jag av någon outgrundlig anledning kvart över sju. Onödigt på en söndag.

Singelmamman sa...

Tandgnisslur: Kommentaren togs bort för att det var dubbelt. Men jag håller med, nyfiken blir man.

Maj K: Visst är det kul att se människors olika liv.