onsdag 8 juli 2009

Personlighetstest

Ser framför mig hur resultatet ska ge de mest avvikande svar. Blir dock inte ett dugg förvånad när jag får veta att jag är:

Kreativ, handlingskraftig och snabbtänkt. Duktig på många saker. Tycker om att debattera och kan vara angelägen om att få sista ordet. Entusiastiska över nya idéer och projekt, men kan brista i förmåga att hantera vardagliga rutiner! (nähä...) Oftast frispåkig, uppriktig och bestämd. Uppskattar att umgås med andra och är själv stimulerande sällskap. Utomordentlig förmåga att förstå komplicerade koncept och finna logiska lösningar på problem.

Karriärer som skulle kunna passa mig:

Entreprenörer, jurister, psykologer, fotografer, konsulter, säljare, skådespelare, ingenjörer, forskare, uppfinnare, marknadsförare, programmerare, komiker, analytiker, kreditrådgivare, journalister, psykiatriker, PR-ansvariga, designers, skribenter, artister, musiker, politiker.

Varav jag faktiskt har provat på en hel del av, men kan inte förstå hur ingenjör och kreditrådgivare skulle kunna passa mig.

4 kommentarer:

Suzan sa...

Hallå där!
Du ville ha en förklaring o hittade ingen mailadress så skriver genom en kommentar istället.
Du behöver plocka bort mig från ngn länklista pga de skäl som du kanske tror att jag skrev så för.
Min blogg är provocerande, jag vill skapa debatt, jag vill snudda kring humor som ingen vågar uttala och om du hade varit med från början (du kan titta bakåt i bloggen) så är det min balkong och min flagga.

Precis som en homosexuell skämtar och kallar sig själv för bögen eller en överviktig sig själv för tjockis osv..

Jag är halvturk och kallar därför mig själv för svartskalle, inget negativt med det, ber om ursäkt om jag klampade dig på tårna och hoppas att den förklaringen var ok.

Singelmamman sa...

Hej Suzan!
Svarade hos dig. Och jag tycker att du har helt rätt.

Anonym sa...

Det här var ju inlägget innan blominlägget, men det här var inte till honom va?

Singelmamman sa...

Tandgnisslur: hi, hi. Du har nog snart hittat inlägget. Annars kommer lösningen även här; Bränd plåt.