lördag 11 juli 2009

Kan inte tro

Är i Näsviken, Hälsingland. En inte alltför stor by, för att inte överdriva. Strax utanför Hudiksvall. Här är det fullt av gamla bilar, raggarbilar och annat om vart annat. Och dialekten. Ja vi tar inte den nu. Den är alltför märklig. Som "Höljmöljen". Tror det är en plats.

Vi lånar kära vännens brors stuga i Hillen, själv är bror med fru, i sommarstugan. Jag förstår dock inte hur man kan ha sommarstuga när man bor så på landet. Men så är jag ju en 08:a också.

Två katter ingår i lånet, och genast blir jag sugen på ett husdjur. Tur att jag har huvudet med och kan säga stopp.
Däremot var inte pengarna med, hittade en urfin röd/vit matta att ha i köket i en antikbod. Vännen fick betala för "uttag medges ej". Tror att jag ska börja använda det knepet oftare.

4 kommentarer:

Agneta sa...

Hahahaha!! Kul inlägg! =)

Anna sa...

Nämen hallå! Jag vill också följa med. Har ju bott där ju!!!

Fast inte varit där sedan vi flyttade därifrån 1971.
Är det fint?

Singelmamman sa...

stort o smått: Tackar!

Anna: Nämen, nästa gång säger jag till i förväg, så får du hänga med. Det såg precis lika dant ut nu som 1971. Är jag säker på. Och jo, det är fin natur.

Anonym sa...

Den här vännen läser ju bloggen, du skriver ju inlägg till honom här, skärp dej nu, inte avslöja bästa trixen. Skulle vilja höra lite mer om denna vän. Han är väl mystisk eller hittar jag info längre bak i bloggen?