tisdag 19 juni 2012

Malmömilen

Jag är tycker att arrangören av Malmömilen gjorde ett väldigt bra jobb. Bara andra året som loppet genomfördes men mycket bra med utrymme, bajamajjor, banans sträckning och till och med en läktare för de som ville se målgången. Extra plus för det. Suzan hade som vanligt fixat värsta, bästa goodiebagen. Förutom jättesköna tröjan och GoCocos bästa strumpor jag någonsin provat fick vi allt detta. Bland annat tandkräm, bok, Vitamin Well, nagellack, goda bars, sittunderlägg med mera. 


Av huvudsponsoren, tillika sportaffären som delade ut nummerlappar och där jag köpte skor och bh, fick vi också en goodiebag, med bars, vatten, två par strumpor och nötter. Himla lysande det med. Och Suzan hade både J och finaste Frank med som hejarklack! Jag är helnöjd och kommer absolut att göra det här till en tradition. Syster Yster och jag har redan bokat in nästa år.


3 kommentarer:

Tjillevipp morsan sa...

Dom har fattat hur viktiga de däringa godispåsarna är!

Vad duktig du är som tränar- galet duktigt- du imponerar!

Knasterfaster sa...

Så roligt att du är nöjd! Jag har fortfarande ont i benen sedan jag sprang Vårruset för tre veckor sedan. Måst träna mer inför nästa års rus. Värsta bästa hejarklacken ni hade! :)

Singelmamman sa...

Tjillevipp morsan: Ja Suzan är en hejare på att ta hand om sitt lag!
Tack för berömmet. :-D

Knasterfaster: Du borde kolla dina ben och köpa riktiga skor. Gå och prova ut skorna i en sportaffär där du kan filmas när du springer på ett löpband så får du helt klart rätt sko.