fredag 29 juni 2012

Kan jag få komma iväg någon gång!

Jag brukar vara väldigt bra på att vara just här och nu. I stunden. Idag är jag inte det, jag är så rastlös, vill bara iväg. Vill inte vara just här och nu. Alls. Med den känslan kommer irritationen. Fasligt vad duktig jag är på att irritera mig på mina medmänniskor, och arbetskamrater. Fast det är klart, en del av dem, medmänniskorna, är synnerligen lätta att irritera sig på.
Ett par gråsparvar flyger runt utan för mitt fönster, de verkar väldigt kära, pussas i luften och landar in i murgrönan på andra sidan, där kan de göra vad de vill och vad småfåglar pläga göra när de är kära och gömda för omvärlden.

3 kommentarer:

Mammahäxan sa...

Du behöver semester!!!

Knasterfaster sa...

Nu kom jag på något jag drömde inatt. Ursäkta att jag skriver det här men jag är rädd att jag glömmer det annars. Det var dina småfåglar som påminde mig. Jag drömde att vi hade en blå undulat som var stor som en höna (i drömmen var det inte konstigt alls). Undulaten hade fått vestibulit(!?) i örat så han hörde ingenting alls. Det kom två veterinärer och hämtade honom. Hahahaha - så galet!
Du behöver gömma dig under en murgröna och pussas lite. KRAM

Singelmamman sa...

Mammahäxan: OM!

Knasterfaster: Jag älskad drömmare och drömmar. Ja, gömma mig och pussas gör jag allt för sällan.