lördag 11 februari 2012

Tjosan vilken underbar dag!

Solen lyser med sin frånvaro, snålblåst och grått. Och jag ska iväg och kolla bandy, och jobba lite. Med betoning på lite, verkligen inte så ansträngande, men om jag inte skulle jobba idag, hade jag faktiskt skippat bandyn. Jag har två snoriga och hostande tonåringar i min närhet och idag känns det som om deras baciller är på väg att snegla mot mig. Snegla förresten, jag känner hur de satt upp värsta anfallet och är på väg att övermanna mig. Jag har dessutom en omotiverad, i alla fall ur min synvinkel, träningsvärk i axlarna och mellan skulderbladen. Lite lätt huvudvärk, sån där bakishuvudvärk. Ja du som inte vet hur den känns så känns den i mitt fall från pannan och ner över näsan. Men eftersom jag inte druckit någon alkohol på en vecka så kan jag ju misstänka att det snarare rör sig om en förkylning. Jag vill ligga här i soffan och få god mat serverad, bli lite ompysslad och fram för allt, sova. Kort sagt, jag känner mig väldigt gnällig.

4 kommentarer:

Suzan sa...

Krya på dig! <3

Snäckskalsdalen. sa...

Jo, jag tror jag vet hur det känns. Jag var ju på kalas igår kväll.......Och det var bland det roligaste jag varit på på länge, är det inte märkligt - men det har satt sina spår idag, det har det.
Ta hand om dig!
Dödade du blomman när den fick värme? Stod den på utsidan av fönstret?
KRamar

Anonym sa...

Skippa Bandyn!!!!!

Mässkalle, VSK för mig

Singelmamman sa...

Suzan: Absolut! Tack

SnäckskalsAgneta: Vad härligt det låter! Att ha haft så kul alltså. Och nä, blomman stod i fönstret som var mer än lite öppet. Jag stängde det och höjde värmen, och vips så dödde blomman. :-(

Mässkalle: Va? Är du galen?