tisdag 7 februari 2012

Konferens

Jag ska förkovra mig i tre dagar. Idag är ämnet webblösningar, och ikväll sover jag hemma. Imorgon och på torsdag handlar det om marknadsföring och kommunikationsfrågor. Och då sover jag borta. Jag tycker att båda delarna är ok, men jag är barnsligt förtjust i att sova borta. Gillar du att åka på konferens med övernattning eller vill du hellre sova hemma?

9 kommentarer:

Suzan sa...

Tycker om att äta hotellfrukostar =)

The Queen of fucking Everything sa...

Jag vill helst sova hemma. Jag gillar inte alls att sova borta, och framförallt inte hemma hos andra- hur mycket jag än tycker om dem! *sover helst inte ens hemma hos min mamma eller mina systrar*

Tant Grön sa...

Eftersom jag är en kommunal tjänsteman(kvinna)reser jag sällan bort med jobbet. Gör jag det så är det på endagarskurser några mil bort. Skulle faktiskt vilja ha ett jobb där jag fick åka på konferens och sova på hotell. Konferens verkar tråkigt men åhh vad skönt med eget rum och hotellfrukost. Behöver ni inte en arg tant på ert jobb med ett antal högskolepoäng i beteende vetenskap?

Ceciliah sa...

Jag älskar hela grejen med att åka på konferens. Konfererandet, lärandet, sociala biten åh ja, hotellsängar är sällan fel och inte heller hotellfrukosten brukar vara nåt att klaga på!

Anonym sa...

Det är sällan man får göra det om man får det är det kanon om det är en bra konferens och bra boende och mat. Jag gillar sova borta om det bara är för någon eller några nätter.

Fru Venus sa...

Konferens?
Dom få som rör mig (en var femte år) genomförs alltid på stora hotellet på andra sidan gatan. Kul. Jättekul. Och jag sover hemma då.

Fru Gårman sa...

Stackars fågel som får sitta i glasbur. Den tror att den är fri och flyger mot gång på gång... :(
Nåja.
Jag gillar att sova borta ibland. Men av olika orsaker gör jag det väldigt sällan.

Sus sa...

Jag har varit på konferens en gång. då gick jag och la mig tidigt för jag ville njuta av rummet. Och vinet som jag smugglat med.

så ja.

Så länge jag har enkelrum gillar jag det =)

Singelmamman sa...

Suzan: Jag med.

The Queen: Inte helt ovanligt har jag förstått.

Tant Grön Jo om vi behöver! Du är så välkommen!

Ceciliah: Eller hur! Konferansandet is the thing.

kaiza62: Klart det måste vara bra konferens och bra boende och mat för att vi ska trivas!

Fru Venus: Så pass.

Fru Gårman: Njäe, den var liksom inte på riktigt. Förstår du.

Sus: Har du varit på konferens EN gång bara? Shysst att smuggla vin!