fredag 24 februari 2012

Och vinnaren är?

Vi har en vinnare! Ulrika! En av hennes gissningar var just en sked! Hipp hipp hurra och GRATTIS! Lämna din adress till mig i ett meddelande på Facebook så kommer en liten present.


Men det finns en till som varit ganska nära, tassat i utkanterna så att säga. Och det är Anonyma Syster Yster. Som i ett ihärdigt försök att vinna rabblat upp allt som hon använder dagligen. Jag måste bara berömma henne för hennes envishet och fantasi. Det blir ett tröstpris. Och för att du ska förstå vidden av det jag pratar om, här kommer alla (med risk för att jag kan ha missat någon) gissningar den Ystra Systern har presenterat!
cykel  cykelhjälm jacka vantar - både tum och finger halsduk té grönsaker frukt vatten penna post-it papper dator tv
mobil pappersnäsdukar försvarets hudsalva stol tidning trosor bh bröd smör påläggsskinka proviva Kudde
Täcke Handduk Halsband Örhängen Ring Mjölk Pålägg Värmeljus Radio Cd Tandtråd Försvarets hudsalva (el annan lypsyl) Pengar Väckarklocka Armbandsklocka Sax Soppåse Disktrasa Salt & pepparkvarn Slev Stekspade Termosmugg Kettel Glasögon Bandage Godis Spade Äggskivare Osthyvel Tejp Spik Hammare Skruvmejsel Pensel Mascara Rouge Ögonskugga Läppstift Pärm Plastfickor Kuvert Frimärken Dammsugare Dammvippa Tamponger Hylsnyckel Mjukisdjur Galge Tandpetare Gem Block Tangentbord Vantar Mössa Halsduk Knappar Stearinljus Tidning Reflex Tråd
Byxor Kjol Tuggummi Pappersnäsdukar Dragkedja Linjerat kollegieblock Rutigt kollegieblock Proviva shots Actimel shots Topz Suddgummi.

Phhuuuu....har säkert gissa samma sak dubbelt men nu jäklar måste jag väl ha gissat rätt. /Syster Yster (snart mer dyster än yster) Kommer säkert på mer sen om inte något av detta är rätt heller.  

9 kommentarer:

Anonym sa...

Faeeen jag vinner aldrig....

Mässkalle

Sus sa...

Alltså. Ibland vet jag inte hur jag ska kunna tala om för dig hur glad jag blir varje gång jag ser dig. Även om jag var rätt låg idag så lyfter du mig.

Usch.

Du är så bäst för mig.

Anonym sa...

Men herregud....en sked.....det använder jag inte ofta. Men det var ju kul för Ulrika att vinna. Tröstpris e också bra. :-) Borde dock ha vunnit på poäng med tanke på allt jag räknat upp. Men jag e inte bitter! /Syster Yster

Singelmamman sa...

Mässkalle: Nä men! Usch då så tråkigt.

Sus: Mäh, nu blir jag så där tårögd igen! Det är ömsesidigt, det vet du!
Kram

Syster Yster: :-) Mer envis och ihärdig får vi leta efter! Tur att du inte är bitter.

Knasterfaster sa...

Grattis Ulrika! Kan man få för många skedar? Jag tror inte det för jag har alltid för få känns det som.

Shamrock sa...

Men varför ställer man en påse skedar i trappan? Nu är jag nyfiken och vill ha svar på det mysteriet...

Anonym sa...

Och jag undrar lite över inledningen av tävlingen....där det nämndes något om jul?? Hade ju inget med skedar att göra. Eller har jag missuppfattat sammanhanget? Nä, bitterhet klär mig helt enkelt inte. Däremot är jag jävligt snygg som envis! :-) /Syster Yster

Ulrika sa...

Tack tack. Jag bugar.
Jag visste ju förstås att jag skulle vinna. Jag vinner nämligen alltid.
Och en sked, klart det var en sked för det använder vi ju alla dagligen. Fattar inte att inte någon annan gissade det tidigare, svaret var ju självklart!

Eller så inte. Jag grunnade på det jag använder dagligen och hade kommit på en massa nya saker som jag skulle skriva idag. Men se, det behövde jag inte och det var nog tur för jag har glömt det mesta.
Men en sak jag skulle ha gissat först var ju mobilen men sen tänkte jag att grannen knappast gett bort en mobil...

Tack och bock!
:)

Singelmamman sa...

Knasterfaster: Åh då skulle jag tagit alla skedar och skickat till dig!

Shamrock: De hade väl fått för många, köpt nytt och tröttnat på det gamla.

Anonyma Syster Yster: Som envis är du väldigt vackar. Så här skrev jag om julen: "I helgen ställde en granne ner en påse jul. Fast det är inte så mycket jul i påsen, inte alls faktiskt." Så det var ju ingen jul i påsen. Ju.

Ulrika: Klart att du visste! Du är ju himla smart! Det har jag alltid vetat!