söndag 5 februari 2012

Gör absolut ingenting

Det är vad jag gör. Så du vet. Jag har inte rymt eller gått i ide. Även om båda alternativen föresvävat mig. Nu ska jag läsa ikapp, läsa dagens tidning och spela ikapp WF. Jag har blivit utmanad av Kristina, engelsk variant! Ja inte Kristina hon är svensk(finsk) men omgången i WF.
Ja, så ser den här dagen ut i det här hushållet. Hur får du timmarna till sängdags att gå?

9 kommentarer:

Sus sa...

Färga utväxt, umgås med dotter, fika med vänner, sjunga.

Hade tänkt lura ut dig på prommis men jag fick inte ihop tiden.

Singelmamman sa...

Sus: Och jag funderar på att komma iväg och träna, men.. jag vet inte om jag vill.

Suzan sa...

Jag vill inte att timmarna ska gå, jag har massor att göra! Lyssna på ljudbok, göra müsli, tvätta, springa, klippa franks klor, maila massa viktiga grejer o ANDAS!!! 'phew'

Knasterfaster sa...

Som du redan har sett på min blogg så städar jag just nu. Eller städar och städar... Alldeles nyss skruvade jag i några lösa skruvar i Störstas skrivbord. Har just irriterat mig på att Sambon torkat golvet på lilla toan INNAN någon har hunnit torka av tvättställ och bära ut soppåsen t.ex. Jag kan tala om för dig att irritera mig är det jag kommer göra några timmar framåt. Sedan kommer släkten och då ska jag äta och umgås. När de har gått kommer jag att sjunka ned i soffan med en kopp te. Kanske spela WF mot Sambon. Han lägger nästan enbart 53-poängare så det är inte så roligt.

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, du tyckte också att Torsten Flincks bidrag var bäst? Det var helt klart det absolut bästa för mig (och för Peter också) också, allt det andra var en gröt i min öron. Jag undrar om dom får spela musiken ännu. Fast häromdagen såg jag att det fanns snuttar på Expressens app eller om det var Aftonbladet, en av dom. Pröva där!
Jag är så trött, Singelmor, vad ska jag göra? Jag går och går och är ute och pressar apelsiner och jag är ändå trött. Tror du jag behöver åka på semester? KRamar

Snäckskalsdalen. sa...

Jag pressar inte apelsinerna ute, om du skulle undra på det syftningsfelet...........

Singelmamman sa...

Suzan: Ja andas, andas vännen!

Knasterfaster: Om någon sa att jag skulle behöva städa idag och dessutom skoja med mig skulle jag också vara irriterad. Väldigt irriterad.

SnäckskalsAgneta: Jag har inte hört Torstens bidrag, men vill väldigt gärna göra det. Och ännu mer nu, när ni säger att det var det bästa bidraget. Apelsiner hjälper nog inte så mycket tror jag. Har inte någon aning om vad som hjälper mot trötthet dock. KRAM!

Fru Venus sa...

"Flyttar" in till stan, kysser toaletten, tvättar och skriver :-)

Singelmamman sa...

Fru Venus: låter som en bra prioritering. Särskilt det där skrivandet.