torsdag 30 juni 2011

Miljötänk

Källsortering är förhoppningsvis bra. Men inte roligt. Så här ser det ofta ut hos mig. Jag tycker att mycket av dagens förpackningar är onödiga. Kommer du ihåg när tandkrämstuberna låg i en kartong?
Published with Blogger-droid v1.6.8

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jo jag minns när tandkrämstuben låg i pappförpackningar och jag tycker precis som du att det fortfarande är alldeles för mycket förpackningar fortfarande. Det är alltid överfullt hos oss också i diverse återvinningssamlingar. Fast man vill ju värna om miljön för kommande generationer!

mammakicki sa...

Oj oj oj oj.... då ska du se hur det är här. Förpackningar i förpackningarna och så vidare. Galet! Förresten så vill jag bara meddela att om jag inte vore så jävla hetero och så jävla gift och dessutom så jävla långt bort så skulle du inte vara singel så länge till!

Tantaluran sa...

Som när dom plastar in gurkor...jag menar...V A R F Ö R ?

Knasterfaster sa...

Jag tror att Mamma Kicki och du skulle vara ett fint par! Min son handlade en tandkrämstub som låg i en kartong när han var i Tyskland för knappt en månad sedan. Vi har minst sex tomma mjölk/yoghurt-förpackningar i vårt kylskåp för att ingen orkar skölja ur och vika ihop dem.

Singelmamman sa...

Kaiza62: Jag vill verkligen inte höra om tio år att sopsortering är bortkastat.

Mammakicki: Pandoras ask helt enkelt. Ditt förtäckta frieri tackar jag för och bokar en enkel biljett till NZ! Du kan fortsätta vara hetero om du vill.

Tantaluran: Gurkorna kanske rymmer annars?

Knasterfaster: Jag tror också vi blir ett fint par. Hahaha! Men kylskåpet är väl ett bra förvaringsställe för tomma förpackningar. :-)

Shamrock sa...

Jag undrar varför man inte bygger bra förvaring för allt skräp man måste förvara innan det bärs iväg. Inte ens nybyggda hus har det

Märta sa...

Visst minns jag det! Och alla dessa förpackningar och sortering kan få mig att bli galen ibland.

Singelmamman sa...

Shamrock: DET är verkligen märkligt!

Märta: Galen är nästan ett mild uttryck för min frustration.