lördag 30 april 2011

Suck så segt

Kan inte ungdomarna tröttna på att frysa utomhus och gå hem och lägga sig så att jag också kan göra det. Ja alltså lägga mig, hemma är jag ju redan.

8 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Min uteviftande tonåringbefann sig i en bil på väg från valborgsmässofirandet för cirka 40 minuter sedan. Det var tur att Sambon sa åt honom att ta med en tröja. Han tänkte åka iväg i shorts och tshirt. Kämpa på - de är nog strax hemma!

Realisten sa...

Men så här tidigt går väl inte du och lägger dig ändå? Förresten kan du väl vika lite tvätt medan du väntar.

Singelmamman sa...

Knasterfaster: Yngsta ska inte hem ikväll, ska sova hos en kompis så jag ska kontrollringa till kompisens hemtelefon. Snarast hoppas jag.

Realisten: Men satan, DET har jag ju alldeles glömt bort! Nu blev jag pigg igen.

Ett stenkast från Fyndet sa...

oj vad jag inte ser fram emot när barnen ska börja fira diverse helger på egen hand....

Än kör vi racet ihop, så jag kom just hem m 3 okontaktbara avkommor. Den lilla gick att bära, men de stora fick allt gå själva, till stor förtret :)

1sidamedord sa...

Blääää jag fick en sömnlös "efternatt" då 16 åringen kom hem onormalt sent och dessutom gick ut igen...för att hämta en laddare. Sucka. Sen kunde jag inte sova.

Shamrock sa...

Jag säger som Realisten, att för dig är väl kl bara barnet kl 23.30? Men jag vet vad du menar - det är jobbigt att vänta

Anonym sa...

"Been there - done that". Och jag vet att det är jobbigt. Men så ska man tänka att "de små" måste ju också få känna på lite frihet, precis som vi gjorde när vi var unga.

Och det är då man känner att man vill låsa in dem... ;)

Singelmamman sa...

Ett stenkast: Ja den tiden är förbi, men den här har absolut sin charm den med. Oftast.

1sidamedord: De små liven vet hur man ska hålla oss vuxna igång! :-)

Shamrock: Det är typiskt, när jag har möjlighet att sitta uppe hur länge som helst utan att någon bryr sig då blir jag trött, sen blev jag nog trött av väntan också.

Anna: Precis! Det är lite dubbelt det där... :-)