onsdag 20 april 2011

Inte alls samma sak, faktiskt

Inte vet jag vad det kom ifrån men direkt när jag kom hem från IKEA så ställde jag kassen innanför dörren, slängde de gamla påskliljorna och satte dit den nya blomman, succelenter, och drog på mig joggingkläderna. Och rätt vad det var så stod jag utanför dörren, och sen sprang jag. Men alltså dra på trissor! Jag sprang! Jag tog min och Sus runda, men jag kan säga att det inte alls vara samma sak utan Sus. Men det blev en joggingpromenad och jag lovar, ingen är mer överraskad än jag. Och nöjd.

9 kommentarer:

Småländskan sa...

*läser ditt finstilta* och håller med om detta med att se och inte se... Ibland är det en fördel, man kan liksom skylla på att man inte såg, ibland är det en nackdel, man missade det man egentligen ville se.. *L*
Härligt att du är nöjd. Som en extrakommentar här, utan att det har med ditt inlägg att göra, så..tack för tipset ang. champagne. De ska smakas av ordentligt nu i helgen.

Sus sa...

Du ser ju ingenting för vi vinkade ju åt dig. Eller, jag var roséstinn en Hjärtat skrek. DÄRVARJUSIGELMAMMAN`JUUUU!

Åsså tyckte han typ att du skulle vara en förebild för mig.
Men du är ju reda det.

Som jag dricker bubbel.

Singelmamman sa...

Småländskan: Så rätt, numera kan jag inte läsa utan glasögon, men som sagt ut och springa går bra. Då får du berätta sen vad du tyckte om champagnen.

Sus: :-) Jag orkade inte lyfta handen och vinka, och så såg jag ju inget. Jag är glad att jag kan inspirera dig till bubbeldrickande!

Chrissan sa...

Bra där!

Petra sa...

Du berättar om nyttig träning och får genast två kommentarer om bubbel. Kan jag av det dra slutsatsen att bubbel är nyttigt?

Glad påsk på dig! Och ja, snart är det verkligen dricka-vin-på-uteserverings-väder.

Knasterfaster sa...

Mitt tips är att du håller ögonen öppna när du springer och att du tittar på vägen så att du inte snubblar. Om inte du ser vilka du möter så tycker jag att de kan ropa hej så att du slipper höja blicken. Jag blir överraskad av det mesta du gör!

Livsnjutaren sa...

wow, har inte kommit dit ännu. Har inte ens kommit utanför trädgården för promenad på sistone. Men vad gör det när stegräknaren visar på typ 20 000 steg per dag bara i just trädgården;)Hade gärna träffat dig i helgen då jag som sagt är i storstan igen. Men oj vilket pressat schema vi har.Haha. Hinner dock en sväng i Gamla stan på lördag förmiddag hoppas jag.Kram

Veronica sa...

Oh, härligt! Jag höll på att sätta mig i soffan när jag kom hem, men gjorde som du istället. Dock joggade jag bara lätt och det övergick snart i snabb promenadtakt.

Skönt när kroppen vill, grattis!

Singelmamman sa...

Chrissan: Tack!

Petra: Jo du, champagne är supernyttigt. Glad Påsk!

Knasterfaster: Precis, möter jag någon jag känner får de ropa. Vad glad jag blir att jag kan överraska dig.

Livsnjutaren: wow! så många steg kommer jag aldrig att ta mer än i undantagsfall.

Veronica: Ja visst är det! Önskar att det kom lite oftare. :-)