tisdag 12 april 2011

Galen

Blir jag kanske av att sitta uppe så här varje måndag tonåringarna går till sin pappa. Har inte ro att lägga mig. Borde i och för sig inte satt mig att lyssna på Lundell. Finns ju hur mycket som helst att lyssna på, och jag vill det, lyssna. Jag tänker spela en här också. Men du! innan du känner att du måste tala om vad du tycker om Lundell, gör det inte. I alla fall inte om du måste berätta hur illa du tycker om Lundell. Jag vet att alla inte gillar Ulf, men jag gör. Och du måste inte lyssna, men jag måste lägga ut en låt, för det är min blogg. Först en duett av låten, sen en liveinspelning av samma låt.8 kommentarer:

mockapocka sa...

Fin låt. Har inte hört den förut. Men det är inte så konstigt eftersom jag inte har uppdaterat mig på Lundell sedan Rip Rap ungefär. Kanske ska ta en sväng på spotify innan jobbet. Jätteskön låt faktiskt.

Anonym sa...

Han handlade förresten av Sis då han var i Gävle förra sommaren. Han var liten. //Sus

Singelmamman sa...

Mockapocka: Den är från skivan I ett vinterland.

Sus: ja, han är kort.

Agneta sa...

Jag ska lyssna. Han ska få en chans att visa vad han går för.
Jo någon enstaka låt har jag hört men inte många.

Småländskan sa...

Den är bra, riktigt bra! Först gillade jag Lundell, sen inte, (blev förbannad o besviken när han "uppträdde" i Borgholm, full som ett svin), sen har jag börjat gilla honom igen och slutat reta mig på att han artikulerar så dåligt *L*. Men, det kanske ligger i släkten, eftersom barnbarnen häromdagen frågade när vi hade lundellplattan på "vilket språk sjunger han på farmor".. och jag sa "svenska, det hör du väl?" "Ja, NU hör jag farmor.." Älskar barn barnet! *L*

Småländskan sa...

.. och avskyr särskrivningar, men det var radbyte i kommentarsrutan. MDKIBF?

Knasterfaster sa...

Jag tycker om bilderna till den första versionen. :)

Singelmamman sa...

Stort o smått: Bra att ge någon en extra chans.

Småländskan x2: Men jag håller med ditt barnbarn! Jag hör inte heller allt, alltid. Och ibland blir ju särskrivningar lite fint... :-)

Knasterfaster: Och det är första gången jag hör Lundell sjunga den i duett.