lördag 30 april 2011

Eftertanke

Någonstans finns det en känsla av att jag borde "tänka först och och säga ja sen" eller aldrig, säga ja alltså. Vet ju inte riktigt vad som menas med det, och har inte heller riktigt fått möjlighet att göra efterforskningar i ämnet heller. Men just nu, idag, känns det som att jag börjar ana vad som menas. Eller så är jag bara nervös. För nervös är jag, som sjutton. Jag är ganska säker på att jag kommer att falla av, slå mig, förlora medvetandet, inte kunna gå på en vecka. Något av det eller allt på en gång. Vad jag ska göra? Jag ska följa denna, visserligen underbara men galna, tjej på Valborgsspinning. Du hör ju, Spinning! Jag som knappt kan cykla på en vanlig cykel. Önska mig lycka till. Eller ännu bättre, kom och möt mig, gärna med lite champagne, i Huddingehallen vid 13-snåret, och hjälp mig in i Es bil så jag kommer hem.

5 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Jag tror att du kommer överleva.
Men jag kan ha fel.

Unknown sa...

Spinning som är så jävla kul!!!!

Maj Korner sa...

Fast jag har hört att själva cyklen inte rör på sig så det ska nog gå bra. Jag menar avtrillandet alltså. Att du inte kommer.

T sa...

Jag har cyklat... :)) Burit en massa cement säckar och nu snart ska jag fortsätta mura. Att vila upp sig på helgerna är överskattat :)

Singelmamman sa...

Nilla: Du har väl aldrig fel?

Kristina: Ja, helt otroligt roligt!

Maj: Nä, jag tänkte nog mer på mjölksyreproduktionen.

T: Eller hur, varför vila när man kan köra slut på sig. :-)