måndag 11 april 2011

Sammanfattning

Åh näe! Tänker du kanske. Va fasiken kan människan nu ha att sammanfatta? Jo men sörru, jag ska sammanfatta denna dag en måndag. Jag kan göra det på två sätt, det enkla, snabba sättet. Och så kan jag göra det på mitt sätt.

Jag gör det på mitt sätt. Självklart.
Dagen började finfint, se inlägget nedan, under award. Ytterst försenad och med en känsla av att jobbet inte direkt lockade, gick jag och tränade. Något ville ut, vilket resulterade i ytterst ystra krumsprång och lite halvvilda sparkar upp, åt sidan och på grund av helt avsaknad av koordinationsförmåga, sparkar farligt nära det mesta. Att jag inte fastnade i någon av maskinerna får tillskrivas de lyckliga omständigheter att änglar vakar särskilt över dårar och folk = såna som jag, utan koordinationskompetens. Träningsvärken väntade en och en halv timme sen har skinkorna ömmat som jag tror att ormen gör när den ömsar skinn. Åtminstone har det känts som om jag ömsat skinn, på skinkorna.
Nåväl, jag kom till jobbet och var oerhört glad taggad inför samtalet med min chef. Fredagen avslutade jag ju med att skriva ett brev till nämnda chef och ifrågasätta kompetens både till höger och vänster. Dock ej min egen, den vet jag var jag har. Men... min chef hade vilat upp sig i helgen och vi möttes och skiljdes som bästa vänner. Japp det är sant. Men så vill jag också påstå att jag är särdeles lätt att vara vän med. Om jag är på det humöret, och det var jag idag. Sen har dagen inte bjudit på något som helst lattjo lajban. Utom en stund på eftermiddagen då den påvra lunchen gjorde sig påmind i ett extremt yrselanfall. Tack och lov att G hade några knäckebrödsskivor att ge mig.

Sen blev det sen middag, efter ett långt kvällsmöte som ingalunda var tråkigt, bara långt. Sen kom jag hem och hela jag luktade rök, jättekonstigt. Tills jag kom på att mannen jag språkade med i väntan på skjuts hem hann röka nästan tre cigg samtidigt som han pratade med mig och uppenbarligen lät all rök ta vägen via mig. Nu är det kväller, och kan jag hoppas på en bättre dag i morgon? Vi får se, imorgon ska jag löneförhandla och känner jag mig rätt, och det gör jag! kommer jag inte att bli lätt att tas med i morgon. Sicken tur att jag inte ska förhandla med mig själv då.

4 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Nä, träningsvärk kommer först efter ett dygn. Eller, hur hårt tränade du egentlgien?

Singelmamman sa...

Nilla: Jag tog i, det kan jag säga... Fast det kan vara träningsvärken från helgens träning.

Ezter sa...

Lycka till med löneförhandlingen!

Singelmamman sa...

Ezter: Tack!