fredag 1 april 2011

Borde inte det vara lag på det?

Tycker att min kontorsstol är så sjukt obekväm att somna i. Får nog lov att beställa en ny. Den ska jag kunna luta mycket bakåt, och så gärna en sån där liten rolig fotpall som följer med och upp när stolen fälls bak. Japp, och en skön filt måste jag ha. Och en ansenlig mindre mängd jobb. Jag skulle till och med kunna tänka mig att ha lite högre lön.

10 kommentarer:

Gafflan sa...

JAA! Helt klart att du måste ha en bekväm stol eller varför inte en säng ;D
Pöss.

Fru Gårman sa...

Det där måste du framföra till bossen.

Småländskan sa...

Aprilskämt?? Hoppas det i alla fall *L*. På mitt jobb, som tyvärr inte är ett helårsjobb, finns det inte en chans att över huvudtaget känna efter hur stolen funkar. Däremot kan jag känna att jag har alldeles för dålig lön den tiden jag jobbar häcken av mig. Dessutom på bästa semestertid för de flesta. Utslaget på ett år skulle min arb.tid vara mer än ett års jobb, men det räknas liksom inte så. Men jag gillar att jobba, så det är helt ok!
Ha en skön, härlig, trevlig, rolig helg!

Nina sa...

varför inte en sån där massagefåtölj som man kan luta tillbaka massor!? Själv vill jag ju ha en blodgivarschäslong (eller hur nu det stavas)... och högre lön! Va det bra igår??? kram

Knasterfaster sa...

Jag tycker du borde ha flera rum på jobbet så att du kunde välja efter vilket humör du är på. Ett kunde du ha ett löpband i så att du kunde springa och jobba samtidigt. :)

S sa...

Är du säker på att du inte sover?

Det låter som önskedrömmar nämligen... *s*

Unknown sa...

Bra kombo. Försök förpacka det lite bättre innan du presenterar det för ledningen. Lägg in något om kreativitet och inspiration kanske.

Blåklinten sa...

Du måste berätta hur du lägger fram det för bossen! För om det går igenom, kommer jag kopiera det rakt av. Och du skulle få pris!

Shamrock sa...

Du skulle hata min stol. Den har inget ryggstöd alls utan är något ryggvänligt och vingligt (påminner om en sadelstol fast skönare)

Singelmamman sa...

Gafflan: Säng hade helt klart varit det bästa. Pössen på dig!

Fru Gårman: Ja, det tål att tänkas på.

Småländskan: Jag är säker att helgen blir bra. Hoppas även din helg blir fantastisk. Och det vore fantastiskt att kunna höja lönen genom att bara säga till.

Nina: Det var jättebra igår. Kan verkligen rekommenderas.

Knasterfaster: Ja vissa dagar skulle jag gärna ta ett löpband istället.

Stina: Önskedröm är det i allra högsta grad.

Kristina: Bra idé där. Jag ska packetera förslaget ordentligt.

Peatreek: Jag jobbar på idén så kan du fundera ut pris. :-)

Shamrock: Ja en sån stol hade jag för evigheter sen när jag väntade barn. Jättebra för ryggen.