lördag 29 maj 2010

Skämmigt!

Jag erkänner! Jag ser Melodifestivalfinalen. Och jag har inte full koncentration på bidragen så allt låter likadant i mina öron. Nej jag är inte i det här fallet så gammal, så här har det varit sen jag minns, typ tonåren. Men Turkiet var/är ok. Men ärligt talat, vad i hela friden namn är det som gör att du tycker att den här tävlingen är så himla bra?

11 kommentarer:

Maj Korner sa...

Jag gör inte det!

Singelmamman sa...

Maj: Nä men det trodde jag inte heller.

nillas liv på pinnen sa...

Ta den juckande saxofonisten i Moldaviens bidrag t ex. Ser du någonsin något liknande i något annat sammanhang? Nej, just det.

Singelmamman sa...

Nilla: Visste inte ens att Moldavien var med. Och ja, jag har suttit helt stilla framför TVn och kollat. Men nä, jag missade juckandet. Som jag oftast gör här i livet.

Realisten sa...

Det handlar om lyckan över att få sitta framför tv:n och hetsa över dåliga bidrag och vidriga kläder. Bland annat.

Realisten sa...

Och det är inte Melodifestivalen du har sett, det är Eurovision song contest.

Singelmamman sa...

Realisten: Det kan vara en poäng.

Realisten: Aha! Kan det förklara ett och annat tro?

Fru Venus sa...

Det är lite småroligt, man vet aldrig vad man får se :-) Men fjolårets vinnare, Alexander, "Ola med fiola", han gör mig glad i år ännu!

Anna sa...

Kan inte förklara vad jag älskar med spektaklet men det är bara så underhållande. Du kommer nog att börja gilla det så småningom... Gör ett nytt försök nästa år men se då även införprogrammen så du har lite kött på benen.

Sus sa...

Man ska inte se spektaklet själv! Vi var ett gäng som kritiserade allt från kläde till falsksång. Det är årets tv-händelse juh!

Singelmamman sa...

Fru Venus: Ja han med fiolen gillar jag i år med.

Anna: Jag får väl göra det, fast som vanligt missar jag väl det totalt och blir lika förvånad nästa år också. Och utan tonåringar, inget tv-tittande.

Sus: Ja den delen är jag en hejjare på.