lördag 1 maj 2010

Borta är tröttheten

God morgon! Ny dag och en IKEA dag. Här ska handlas garderob till yngsta tonåringens rum, nya fina badrumshyllor och en ny badrumsspegel/badrumsskåp. Tonåringarna har en "egen" liten toa mellan sina rum och nu ska det äntligen bli fint där. Ny matta ska det också bli eller klinkergolv. Får se vad vi landar på.

Äldsta tonåringen ska ägna sig åt att demonstrera hela dagen. Vi ska mötas i stan och se Miss Li senare i eftermiddag. Det enda som inte riktigt kommer att fungera är mitt matintag. Jag får köra på chokladshake hela dagen. Men det får gå det också.

För övrigt måste jag lägga mig i diskussionen om Ostkrokar kontra ostbågar, och regn dito. Regnbågen är en båge som böjer sig över landet. Ostkrokarna har formen av just krokar, till exempel fiskekrokar. Så är det.

7 kommentarer:

Sus sa...

Amen!

Maj Korner sa...

Lägger mig i diskussionen och påstår att regnbågen är en cirkel som vi bara ser hälften av, den del som är över horisonten. Ostcirklar? :-)

Fru Venus sa...

Herregud, det är väl bara att äta upp godsakerna, oberoende av vad de heter!? IKEA, de e grejer det :-) 9 nio är en planerad "fara-till-Sverige-åka-till-IKEA-och-blomsterlandet-dag" Åh, vad jag väntar :-) Kramisar till dig!

Singelmamman sa...

Sus: Instämmer,

Maj: :-D Jättebra tänkt. Men nä.

Fru Venus: Eller hur! Men eftersom jag inte äter det just nu så är det roligare att diskutera. Åh välkommen hit då! Kramar tillbaka!

Realisten sa...

Men. En fiskekrok är rak i ena änden. Det är inte ostBÅGAR.
Jag tycker inte om ostbågar.

Realisten sa...

Miss Li är för övrigt fantastisk.

Singelmamman sa...

Realisten: Lyllos dig som inte gillar ostkrokebågar! Och ja, Miss Li är fantastisk. Jag är lite kär i henne.