måndag 24 maj 2010

Bollywooddans!

För drygt en vecka så tog jag och dottern oss till Sundbyberg för att svänga på höfterna och graciöst röra på armarna. Hur det sistnämda stämmer med verkligheten låter jag vara osagt, men en sak vet jag. Det var bland det roligaste jag gjort! Efter två timmars nästan ihållande dans var det slut, men vi hade absolut kunnat fortsätta dansa ett tag till. Och till vår hjälp hade vi fantastiska Neda!

Du som också är sugen på att prova på, du vet väl att du kan boka in dig och dina tjejkompisar för möhippa, dans med kompisgänget med mera. Även kurs i Bollywooddans kommer. Allt det här hittar du på Nedas hemsida och information om kurserna som börjar v34, får du inom kort. Lokaler finns i Kista, Sundbyberg och vid Fridhemsplan. Bollywoodworkshop kommer under sommaren , håll utkik efter datum på hemsidan. BDA dansgrupp "Pardersi Dance Group" finns tillgänglig för bokning av events, bröllop, födelsedag, festivaler med mera.

Här kan du se en film på Pardesi dancegroup

Nedas hemsida:http://www.bollywooddanceacademy.se/

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter galet kul även om jag tror att jag skulle behöva få vara i raden absolut längst bak.

Anonym sa...

Ställer mig också i raden med "frunatmaken". Men visst låter det kul. Fast kanske lite väl långt att åka för min del... ;)

Fru Venus sa...

Jag vill stå längst fram så att jag ser nåt sen när filialen på Åland öppnar!

Märta sa...

Vad kul det verkade! :)

Singelmamman sa...

Frunatmaken: Jag var längst bak till att börja med, men sen släppte alla hämningar!

Annabloggerian: Du får hålla utkik efter liknande hemma hos dig.

Fru Venus: Jag kan ge dig en liten privatlektion... :-)

Märta: Det var galet kul!