onsdag 10 februari 2010

För den händige

Äntligen! EU har bestämt sig för att tillåta så kallat köttklister, en massa som ska kunna bygga ihop köttdelar till en hel bit. Det är ju så himla bra, så innovativt! Tänk, du är trött på din gamla fläskkotlett, lövbiff eller vad det nu är du är trött på. Vips, fram med lite köttklister och bygg dig din egen GrisKO!

8 kommentarer:

Agneta sa...

Låter så aptitligt! Klistrat kött. Uäk.

nillas liv på pinnen sa...

Framförallt blir man impad av att de kommer på så vettiga och nyttiga saker! Något som världen verkligen väntat på.

Singelmamman sa...

Stort o smått: Exakt, klister och mat känns som om det inte hör ihop.

Nilla: Jo du, som jag väntat på detta! Glad att du är piggare!

Michael sa...

Vad är det som händer, och vart är denna världen på väg? Sen Sverige gick med i EU, så har det bara gått utför för vårt land. Fick en chock igår när jag hörde om köttklistret/Fibrimex!!!Konsumenterna är redan misstänksamma mot köttindustrin!!!Och nu vill Sverige börja klistra ihop köttdelar, snacka om vilseledande marknadsföring. Visst, det ska stå på förpackningen när klistret ska ha användts, men det vet vi ju alla att det inte kommer att följas. Nä, vanvård av kor och grisar, injiceringar av hormoner och antibiotika och genmanipulering. Där är vi nu....SKÄMS!!!!Vi konsumenter vill ha tillsatsfritt kött från lokala bönder och så vill vi veta att djuren har det bra!!!!
Köttklister är en GMO vara = Förbjud

Singelmamman sa...

Michael: Jag håller helt och hållet med dig!

segsliten sa...

Jag kan ju inte annat än att undra vad det ska vara bra till. Har EU stora behov av att klistra ihop kött? Varför då? Kanske har det med det där omtalade 'köttberget' att göra.

Kram ☺

Maj Korner sa...

Jag ser fram emot Kombo-biffar. Som ser ut som en spelplan med en tredjedel oxe, en tredjedel gris och en tredjedel får.

Sen kommer säkert marknaden översvämmas av motivkött. "Köp en lokomotiv-kotlett till barnen!" Eller en blom-kotlett till svärmor.

Möjligheterna är oanade. Och vilka är vinnare?

Singelmamman sa...

Segsliten: Hur vi håller ihop köttberget!

Maj: Visst är det spännande! Men vinnare... nä jag tror på förlorare. Och det är vi alla.