lördag 20 februari 2010

En helt vanlig lördag

Har tränat, ätit brunch, bokat biljett till Egypten för mig och mina tonåringar! Va, nä det sista gör jag då banne mig inte varje lördag. Men om nästan ett år, 11 januari 2011 åker vi för att sola och göra ingenting i en vecka. Härligt. Men märkligt att boka så långt i förväg. All inclusive så Singelmamman ska dricka drinkar och göra det hon är bäst på, lata sig.

Det behövs något att se fram emot, visserligen har vi ju vår New York resa... nä jag är inte gjord av stålar, men jag hade turen med en lott i augusti förra året.

Snart iväg till Adidas outlet i Hammarby Sjöstad. Hoppas vi hittar något som kan passa, och ikväll har jag bjudit bort mig och tonåringarna till vännen L. Det ska bli så kul.

Hur får du den här dagen att gå?

7 kommentarer:

Singel i storstan sa...

Jag kommer inte att sticka ut min nästipp i snöyran. Men jag är avis på dig som både har hunnit träna och ska till outlet. Skulle också behöva ta mig dit...

Sus sa...

Slappar.
Sedan Kvarteret Skatan på Rival och middag där innan.
Funkar.

Singelmamman sa...

Singel: En slapp dag i soffan står överst på min önskelista. En dag då jag är helt för mig själv.

Sus: Skatan skulle jag gärna också se. Och slappa, som jag längtar.

Mitt i Fågelsången sa...

Själv trodde jag att jag skulle ta barn*3 och tillsammans med syster och barn åka till LasseÅbergmuseet, men då son nr1 totalt satte sig på tvären mot allt fick 2an hänga med syrran, och ettan och E blev kvar hemma m mig. Vi har softat och surat, lite om vart annat.

Nu vankas snart pizza och Mello. Kanske ett glas vin.

Visst ja, har ju faktiskt hunnit skotta lite och fått 15 säckar pellets hemkörda :)

Jos sa...

är i skärgården och myser inne, efter farlig färd i snöstormen för hämtning i stormetropolen Älmsta av bästis som nu bakar pizza med kidsen medan jag vilar i soffan, totalt utslagen av poste-transplantations-mediciner. ska ev se Melodifestivalen för första ggn i år. om vi inte bojkottar igen till förmån för mys & prat. men först är det Anjas tur att åka SuperG! missa inte. ha en kul kväll. skumpaskål!

Fru Venus sa...

Läser nya bloggar, jättetrevligt som du ser :-) Blir här!

Singelmamman sa...

Mitt i: Det gäller att vara flexibel. Och deet verkar du ju vara...

Jos: Låter som du lyckas utnyttja varje sekund till det bästa. Och melodifestivalen var helt ok att bojkotta, om du frågar mig. Champagne kan man aldrig få för myckeet av.

Fru Venus: *rodnar* Men snälla fru! Så snällt av dig och välkommen hit.