fredag 10 december 2010

Vad är det med julfester?

Hälften av dem som var på julfesten kom, åt och gick. I en inte hysteriskt snabb takt men de var inte heller sist om jag säger så. Jag och G gick vidare och skulle gå till KGB som dagen till ära var ockuperad abonnerad och vi fick gå vidare. Och på nästa ställe, hur jätteotippat som helst! Ett par gamla kompisar. Varav en i alla fall, i mitt fall, en mycket kär kk. Och har du ingen aning om vad jag menar så kommer jag inte heller att förklara.

I övrigt från festen iakttog jag x antal som verkligen borde stannat hemma med de risiga, halvdåliga magar de hade, varför köa när du kan komma in direkt om du kommer när det står på lappen att festen börjar? Varför köa en gång till för att få mat när maten garanterat är kvar på serveringsbordet minst en timme efter att sista kvinna/man tagit mat. För andra gången. Varför det som idag kallas dans måste ske medelst viftande med armarna och helst några rediga knock outs?

4 kommentarer:

Sus sa...

firmafestter är farliga grejer.
Och vad bra att du fick en puss, även om du höll fast honom =)

Fru Venus sa...

Jag brukar gnälla över att vi inte har nån julfest på jobbet, men nu känns det ganska bra trots allt ;-) Ta ungdomarna med dig en helg och "mysfesta" med oss istället! Morgonkram!

Singelmamman sa...

Sus: Haha! Ja ibland är det fasthållning som gäller, helt klart.

Fru Venus: Bra idé. Att komma över till er. Jag vet att tonåringarna också gärna gör det. Jag återkommer... KRAM!

Herta sa...

Vet inte hur kul dessa sammanhang är varför jag begriper att en del vill hem..mindre ungar, orkar inte, har annat att göra osv. Själv brukar jag stanna inte till slutet en ett bra tag i alla fall.