söndag 19 december 2010

Synd om tonåringen

Tonårsdottern kommer hem som snabbast och önskar pengar av mig. Hon jag har sålt ett halsband och armband åt henne som hon gjort. En arbetskamrat till mig köpte det och ska ge bort i julklapp. Nu hade jag ju inte pengarna i min plånbok, eftersom jag inte tänkt eller visste att hon ville ha dem nu. Så jag för snabbt över pengarna via Internetbanken. Men tyvärr, de hade inte kommit in på hennes kort och nu har hon absolut INGET snyggt eller julavslutningsaktigt att ta på sig imorgon. Synd om dig sa jag, och påminde för trettiosjuttionde gången om att hon kan höra av sig till mig och förbereda mig. Suck, suck från henne. Sen berättade hon vad hon sett för fin top idag, på H&M och då blev jag glad att hennes pengar inte kommit in. Någon form av ormskinnsimitation.

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

En attans tur att hon inte hunnit få pengarna ;-)

Singelmamman sa...

Fru Venus: Ja verkligen. Men ikväll fortsätter jakten, hon åker till annat köpcentrum för att kolla om pengar och top finns. Suck.

Knasterfaster sa...

Jag är SÅ tacksam över att jag inte har en dotter som vill ha en ormskinnstopp. Jag tror inte jag hade kunnat hantera det. Jag håller tummarna för att de är slut överallt.

Singelmamman sa...

Knasterfaster: Just den detaljen är svår att hantera tycker jag. Tack för hållandet av tummar.

Fru Gårman sa...

Jag hade ett par ormskinnsstövlar en gång i tiden. Saknar dom än.

Singelmamman sa...

Fru Gårman: Aha! Ja då förstår inte du mitt dilemma.

Anna sa...

Du kanske kommer upptäcka att allt klär en skönhet ;)
Och imorgon ska jag äntligen lyckas posta ditt armband!

Singelmamman sa...

Anna: Haha, jag tycker att hon klär i allt. Men jag gillar inte själv ormskinns- eller andra djurfläckade kläder... Smaksak.

Wow! Så snabbt. Jag ser verkligen fram emot att få armbandet. Men du behöver inte jäkta fram det, skicka när du får tid.