torsdag 23 december 2010

Idag är det torsdag

Ska testa en myt. Att det är tomt i affärerna så här dagen före julafton. För min del spelar det ingen roll, jag vet precis vad jag ska köpa till äldsta, är nästan hundra på att det finns också . Den här julen är helt utan måsten, utan stress. När jag är på jobbet klär tonåringarna granen och städar den lilla toan. Jag borde visst tänkt på att städa badrummet. Har jag gjort det? *harklar mig lite*  Ikväll har jag och tonåringarna lilljulafton. Dukar upp vårt eget julbord, med allt vi vill ha. Sen blir det godisbordet och paketsmussel. Den här kvällen är en av de bästa stunderna på året. Hur ser din dan, före dan ut?

9 kommentarer:

Shamrock sa...

ha ha,läste att de klädde granen på lilla toan. Tänkte att "ja där kan man ju oxå ha en gran..."

Snokis sa...

jag ska jobba till halv 12 i kväll. oj så skoj.

Knasterfaster sa...

Jag ska strax gå till bussen (-22, brr) och jobba till 12. Sedan ska jag handla nästan alla julklappar, till Största, Minsta och Mellan och en röd klapp. Jag ska göra allt för att inte stressa (Sambon blir stressad när jag säger att jag inte vet när jag kommer att vara hemma. Han är ledig idag. Jag säger att det är bra för jämställdheten att han är hemma och pysslar). Kanske jag träffar en bloggvän och tar en fika på stan. Jag ska göra mitt bästa för att bara ha det bra så här dan för dan. Ikväll ska jag klä granen och griljera en färdigkokt skinka. JULKRAM!

Singelmamman sa...

Shamrock: Tillsammans med kristallkronan. ;-)

Snokis: Det låter tungt.

Knasterfaster: Du är klok. Fika med en bloggvän, det är alltid kul. En stor och varm julkram!

Suzan sa...

vi ska käka tunnbrödsrulle m hemmagjord potatismos! mums!!!

Singelmamman sa...

Suzan: Mmmmums! Det är verkligen gott. Och ojuligt. Själv ska jag nog äta kinamat till lunch. Kram

Fru Venus sa...

Hej vännen :-) Vi fixar skinkan (6 timmar...) plockar fram julgodiset (som finns kvar...) tar in och klär granen, kastar ut talibanen, äter julskinksmacka, släpper in talibanen och sen bara myspys i soffan! Krama om dina underbara ungar, KRAM!

Fru Gårman sa...

Vem har ljugit ihop den där myten?
Skönt att bara ha en toa så man slipper det där med att städa lilltoan. ;)
Krampårej!

Singelmamman sa...

Fru Venus: Jag köper nytt julgodis idag, fixar skinkan troligtvis bara två timmar och jag kramar absolut mina ungar. Krama du där hemma med!

Fru Gårman: Inte vet jag. Men jag ska kolla om det stämmer. Kram tebaka.