fredag 17 december 2010

Champagnen är god

Tänkte här lägga in en fin bild på champagnen vi drack ikväll, jag och L. Men så orkade jag inte ladda ner bilden, (nä jag har ännu inte fått min mobil att synka med bloggen :-( Så jag tänke, jag fixar en bild via nätet. Men tjena mittbena! Moët & Chandons vrålfina hemsida släpper bara in mig om jag anger vilket land jag kommer från och följande länder kan jag välja mellan: Algeriet, Argentina, Armenien, Australien, Austria = Österrike, Belarus = Vitryssland, Belgien, Bosnien, Brasilien och Bulgarien! VA? Vi andra då, vi som också dricker ert bubbel? Tänka sig jag har haft en aning om att jag inte gillar det där champagnehuset och nu är det bekräftat. Jag håller mig till min kära vän Pol Roger.

Men kvällen har varit mer än god! Och vi har diskuterat, allt från det EU-ekonomiska läget till våra sexliv. Eller rättare sagt avsaknandet av det, sexliv alltså. Så den diskussionen gick fort, det tog längre tid med EU diskussionen. Lite ost och den goda fikonmarmeladen hann vi med att klämma i oss också. Nu tänker jag ta ett glas rödvin och slänga mig i soffan. Kvällen är bara barnet.

9 kommentarer:

Anna sa...

Imorgon ska jag dricka bubbel. Det bestämde jag nu. Tack för inspirationen. Tips på något gott, inte allt för dyrt? Kram!

Marie Rosenqvist sa...

Var på väg att skriva en helt annan kommentar, men fegade ur.
Jag är ju en "ordentlig" kicka...

Nöjer mig med en skål i rödtjut, du glada Singelmamma.

/Marie

Petra sa...

Pol Roger - det är en trevlig prick! Själv är jag lite inne på glögg just nu. Inte lika glamouröst men lite varmare.

God natt på dig!

Singelmamman sa...

Anna: Jag skrev svar inne hos dig. Välj det som "låter gott" när du läser om det. Jag gillar ord som jäst, brödigt. Andra gillar mer lätta bubblor.

Marie: Åh! *stönar* du anar inte hur nyfiken jag är. Har du sagt a får du säga både b, c och ö. Jag är också en väldigt ordentlig? tror jag vet vad det betyder, brud. Skål.

Petra: Glögg blev för sött. Nu är det bubbel som gäller! :-) Godnatt och sov gott.

Anonym sa...

Men hallå... om man scrollar ner i den listan så finns det hur många länder som helst ;)

Singelmamman sa...

Jag trodde att det skulle vara så men det gick inte att scrolla. Får väl prova igen. :-)

Ett stenkast från Fyndet sa...

Här blir det mest Rotari, den rosa, när det ska bubbla i glaset. Inte för att jag har något emot riktigt champagne, men tillfällena till äkta bubblor är få.

dock vet jag att Pol Roger inte alls är fy skam :)

Singelmamman sa...

Ett Stenkast: Men Rotari är ju absolut jättegott! Ibland kan avsaknandet av tillfälle att skåla i äkta bubbel just vara en anledning till att skåla i äkta bubblor.

Malde sa...

Jag lyckades inte heller scrolla ner... :-(