söndag 12 december 2010

Medelålders och fetast, Korven och Hjärtat

Efter en morgon där dottern sätter något slags rekord i att ta på sig strumpor, 20 MINUTER blankt...! Och sonen kommer på när jag står färdigklädd i haller för att gå; men hinner jag raka mig? Ja men visst för själva sjutton och en massa svordomar som tyvärr inte kan publiceras här på grund av Kinas djävla censur. Nåväl, trots detta och SL! Behöver jag säga något mer. Nä.

Hemma hos Medelålders och tjockast möts vi inte bara av åsynen av den kylda champagnen, vi möts dessutom av detta bord: allt som behövdes för att kunna göra praliner fanns, och lite till.
Jag såg dock till att det som är än mer viktigt vid pralintrillande fanns att tillgå. Och jag Veronica satte dessutom mina tonåringar i arbete. De hackade choklald så det stod härliga till. Och så är de ju så vansinnigt trevliga också. Vore de inte mina egna tonåringar skulle jag adoptera dem på rödaste rappet.

Efter flera timmars rullande, hackande och provsmakande = jag gjorde det sista... var vi alla trötta och jag och yngsta tonåringen drog oss hemåt. Äldsta hade redan vid pizzalunchen dragit till stan för att protestera mot Salemrasisterna. Bravo äldsta!
Väl hemma böt jag kläder, fast bara med mig själv, och gick till Sus och hennes Hjärta. Attans så trevlig kväll jag har haft. Hjärtat ropade Korven flera gånger så det var tur att Sus förvarnat oss om att det är hon som avsågs, annars hade jag nog undrat hur mycket han tyckte vi skulle äta. I vimlet syntes snygga Ting och Peter Pan, Fredrik, Annika, Peter med flera som jag inte just nu kommer ihåg namnet på. Mina tonåringar messade och sa att de var glada att jag roade mig och om jag inte tog illa upp behövde jag inte komma hem på en gång.
Så då gjorde jag inte det. Och inte kunde jag prata ordentligt när jag kom hem heller. Undrar vad det var i bubbelvattnet vi fick?

10 kommentarer:

Veronica sa...

*L* Tack för igår, din nattuggla. Du vet, bubblor är farligt. *haha* Det var en kul dag, men ansträngande, jag behövde en stödvila innan jag städade undan alla saker på bänken. Hela natten faktiskt. *asg*
Dina tonåringar är jättegulliga och champagnebollarna är fortfarande lätt "krämiga". *hmm*

Fru Venus sa...

Härrigud! Jag trodde för ett kort ögonblick att du hunnit ta dig till Veronica i dag redan, efter nattens övningar!? Blev precis svettig... Ta det lite lugnt idag va! ;-) Krama om dina underbara ungar från mig!

Singelmamman sa...

Veronica: Det är jag som ska tacka. För lektionen i pralingörande och för att vi fick komma. Synd på champagnesmeten, men du kanske kan använda den som fyllning i ngt? Kram!

Fru Venus: Nä idag blir det inte mycket gjort av mig, mer än att ge order.. :-)
Jag ska krama tonåringarna och skickar en jättestor kram till dig!

Shamrock sa...

vad du är överallt - värsta mingelpinglan

Singelmamman sa...

Shamrock: :-) Äh, jag har ju SL-kort.

Mollamaja sa...

Låter som en riktigt toppenkväll :-) Hoppas söndagen också är bra. Kram

Sus sa...

Tack för igår din underbara människa =) Och jag drack nog av det där vattnet jag med..

Märta sa...

Det där lät ju som en alldeles klockren kväll! Underbart! :)

Singelmamman sa...

Mollamaja: Toppenkväll och toppensöndag. Perfekt helt enkelt. Kram

Sus: Det är jag som ska tacka, för att jag fick komma! Kram
PS. Konstigt vatten di har därborta i er hood!

Märta: Ja, alldeles, alldeles underbart!

Fredrik sa...

Väldigt trevligt att träffas, om än lite kort:)
Nästa gång så stannar jag kanske lite längre.