söndag 19 december 2010

Liten resumé

Det tunga inre lågtryck som härjade i mig den gådda veckan verkar nu dra iväg, tillsammans med det ymniga snöfall som hängt här idag. Men träningen blev lidande. Och det känner jag idag. Rastlös som sjutton. Egen yoga i vardagsrummet lättade lite på det trycket. Nu helgar jag vilodagen med att höja pulsen, handbollsmatchen Sverige - Norge höjer även blodtrycket. Sen blir det bara soffhäng. Tror jag. Kanske jag tar en kvällspromenad runt kvarteret. Svårt att skriva om kommande vecka utan att tänka på att det faktiskt är jul på fredag. Det enda jag känner lite pulshöjning av är att jag ska fixa gran tillsammans med tonåringarna. Utan bil är det lite mer bök, men vi har tagit med oss gran på t-banan förr så det går väl även i år. Men det bästa med den här veckan är att tonåringarna är hemma igen.

7 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Om jag inte minns fel så släpade du hem den längs med trottoarerna förra året? Men t-bana ska väl också användas till något.

Singelmamman sa...

Nilla: Hahaha! Ja du har rätt. Förra året fyllesläpade jag ju granen! :-) Det är minnen det.

Fru Venus sa...

Jag tycker att du ska göra ett byte i år, du väljer försäljare och gran, han kör hem den åt dig och istället får han komma till dig på cocktailparty! Han vet ju liksom var du bor då.... ;-)

Hanna Yr Panna sa...

Skönt att det börjar kännas bättre. Kram!

Daniel sa...

Men det tar sej
Njut av tonåringarna!

Alexandra sa...

Gran på tunnelbanan är ju ett måste! (läs låt någon annan ta hand om barren som faller på vägen) Lycka till!

Singelmamman sa...

Fru Venus: Bra förslag!Absolut värt att prova.

Hanna: Känns absolut mycket bättre.

Daniel: Jag njuter, som sjutton!

Alex: Tack, klart någon annan får ta hand om barren. :-)