söndag 5 december 2010

Jag är nog allergisk

Det är inte första gången jag vaknar nästan mer trött än när jag la mig och med ett konstigt tungt huvud, efter att ha varit på musikal. Måste vara musikens fel, absolut. Dessutom drömde jag om regn i natt igen. Men inte om några kyssar. Musiken igår var fantastiskt bra, det måste jag säga, men handlingen sög. Mitt betyg blir; gillar du musikaler och framförallt Queen så ska du absolut se den. Men om du har förväntningar på, eller vill se en bra handling, skippa den och köp musiken. Idag ska jag nog, kanske, eventuellt baka. För jag vill vara med i en tävling. Mer om de lite senare. Nu ska jag äta, frukost, eller om det blir brunch, lite osäker på vad jag bör kalla det vid den här tiden på dagen.

7 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vad bra, då ska jag sluta tjura över att inte jag får tillfälle att se den! Ät brunch du, det har jag gjort, funkar alldeles utmärkt! Söndagskram!

Agneta sa...

Själv ska jag snart laga mat. Gissa om jag ångrar att jag erbjöd mig att fixa lunchen idag? Var får jag alla dumma idéer ifrån?...

Singelmamman sa...

Fru Venus: Brunch funkade! Kramar tillbaka!

Sort o smått: Ja var kommer de dumma idéerna från? Det undrar jag med.

Petra sa...

Jag älskar Queen och förstår egentligen inte varför man ska behöva gå omvägen om en musikal för att njuta av dem. Kör nog lite på ipoden i stället. Både närmare och billigare. :-)

Singelmamman sa...

Petra: Du gör helt rätt.

Malde sa...

Lyssnar man på ipod/skivor får man dessutom alldeles rätt sångare på köpet ;-)

Må så gott

Singelmamman sa...

Malde: Eller hur! Må väl du med.