tisdag 8 november 2011

Seger visst!

Igår när jag tränade hade jag herrstrumpor från Seger på mig. Jag har tidigare provat damstrumporna från dem. Och döm om min förvåning. Herrstrumporna i samma storlek som damstrumporna, är mindre och smalare! Det var otippat. Däremot är det samma fantastiska kvalité. Jag svettas ibland mest om fötterna, men med de här strumporna känner jag knappt att jag är svettig. Och inte luktar strumporna illa heller. Fantastiskt. Och nä jag får varken nya strumpor eller pengar för att skriva detta. (Vad jag vet, hoppas kan jag ju alltid)
Strumporna har jag vunnit hos Suzan!

8 kommentarer:

Gafflan sa...

Märkligt det där med ombyggnaden av dörrpost...
Kram

Shamrock sa...

Grattis än en gång. Själv har jag köpt mig två par - men har ännu inte hunnit inviga dem

Snäckskalsdalen. sa...

Sådana slags strumpor (vet inte märke) köpte jag två par av i början av 1990-talet och dom vägrar slitas ut, dom har inte ens blivit toviga eller noppiga. Undrar ofta vad det kan vara för fantastiska saker.......Bra strumpor är bra att ha. Kramar.
Vilken löjlig kommentar jag just skrev.....

Nina sa...

Du borde bli sponsrad av Seger nu tycker jag! Själv kör jag alltid i vanliga bomulls-steps men börjar överväga att införskaffa riktigta träningsstrumpor... bara DÄR är du ju värd minst ett par tänker jag! ha en bra dag! =)

Suzan sa...

Så snygga på dina tossingar! Kram!

Singelmamman sa...

Gafflan: Visst är det! Jag borde väl hört något kan jag tycka. KRAM!

Shamrock: Börja använda dem genast! De är underbara.

SnäckskalsAgneta: Inte alls någon löjlig kommentar. Bra strumpor är väldigt bra att ha! KRAM

Nina: Eller hur, visst borde de vara intresserad. Köp riktiga strumpor, det är milsvids skillnad att ha såna när du tränar istället för vanliga bomullsstrumpor.

Suzan: Smickrare där! :-) Kram!

Livsnjutaren sa...

Bra strumpor där,behöver man ens tvätta dom,haha;) Jodå 17 kilo borta. Men har kvar att jobba med. Jag skriker när jag är i storstan nästa gång så får du komma och studera alla vinklar,haha.
Eller så tar jag tåget upp efter nyår någon gång så tömmer vi en bag in box eller 2.Kram/Fia.

Singelmamman sa...

Livsnjutaren: Skrik på du! Och en box eller två låter kanon! :-) Välkommen.