tisdag 8 november 2011

Jag vet inte om jag kan ha det så här längre

Det här jobbet jag har. Det har typ bestämt sig att sätta krokben för mig och mitt roliga liv. Jag hinner inte riktigt med bloggen! Och när jag försöker kommentera hos vissa, bland annat Fru Venus och Snäckan så är det tji! Nu ska jag fixa lite mat här på kontoret, kolla om jag kan snabbkyla en öl i frysen och sen drar jag och G iväg på bandy. Ikväll får ni hålla tummarna extra hårt för Bajen, ja jag vet Sus att du inte gör det. Men ikväll är det kolsäckarna som kommer. Och de kan vara lite luriga. Hej på ett tag.

7 kommentarer:

Ellen sa...

Hjärtat. Nu längtar jag efter ett (hundra femtio) glas vin. När? Berätta när?!

Singelmamman sa...

Ellen: AW på fredag?

Shamrock sa...

Säger du det så håller jag tummarna

Osloskånskan sa...

Bandy verkar kul!

Sus sa...

HEJJA SAAAAIIKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Märta sa...

Visst blir man galen när det inte går att kommentera! Har varit portad från dig av och till men nu hoppas jag det funkar.
Ha en härlig bandykväll! :)

Singelmamman sa...

Shamrock: Bra, men inte tillräckligt.

Osloskånskan: OM!

Sus:

Märta: Portad från mig! Oh ve och fasa! Tur att du är här igen.
Japp, trots allt blev det en härlig bandykväll.