måndag 14 november 2011

Inlägg tretusentolvhundrafemtioelva på samma tema

Vadå tjatig, jag? Pftst... (låter så när jag sätter tungan lite bakom tänderna och liksom blåser ut ett, pftst. Om du förstår?)
Men det är så här, Singelmamman kan känna sig värdelös, deppigast i hela världen, ensammast (bullshit) mest orkeslös i hela universum och så går hon till gymmet för att möta världens underbaraste vitamininjektion på två ben! Vips så leker livet och orken är tillbaka med full kraft! (Fullständigt idiotiskt att skriva om sig själv i tredje person, Singelmamman vet, det bara blev så)
Väl hemma åt jag upp den läckert rökta laxen jag köpte på mässan igår och drack en kopp te. Plus kvällens bonus; tonårsdotterns goda, nybakade chokladmuffins.
Nu har vi nästan klarat av första dagen med vår egen utmaning; veckomatsedel och veckohandla. Eller, ja, klarat av och klarat av. Tonåringarna gick och handlade, lite av det vi behövde, dottern och jag spontanändrade kvällens menyförslag, det tar vi imorgon. Resten av veckans måltider är inplanerade och jag kompletterar handlandet imorgon. En liten guldstjärna ger jag oss.

14 kommentarer:

stort och smått sa...

Jag måste också pallra mig iväg till gymet, vill också bli så där pigg och glad.

Gafflan sa...

Singelmamman är inte den enda som kan känna sig deppig och värdelös och allt det där för det gör Gafflan också, ibland. Problemet är att jag har ingen Sus att få injektioner av men idag fick jag det av äldsta dottern. Hon var på ett strålande humör idag efter skolan och med mig på Konsum så då blev jag också glad. Åhhh vad bra dom är tonårsdöttrarna tycker jag...å så vi också förståss.
Pöss o kram

Sus sa...

DITO! :,0)

Och det där med att nysa i duschen. Jag gjorde EXAKT samma sak.

Jag höll på att drunkna.

Fru Venus sa...

Vad roligt att allt är så jättebra och strålande och du har Sus och......ja ja, bara suravis, det går över ;-) Nattikram vännen!

Singelmamman sa...

Stort o smått: Men släpa med dig din syrra vet ja!

Gafflan: Ja, de däringa tonårsdöttrarna är bra-att-ha! Och vi absolut! Kramar och tjüssen tebaks.

Sus: Hahaha! Nu höll jag på att frusta ut mitt te! Ja, det var nära drunkningsdöden för mig med. Och ont i både näsa och hals gjorde det.

Fru Venus: Man får vara suravis. Det är jag med, av och till. Nattkram!

Knasterfaster sa...

Jag trodde att det bara var jag som kunde få kallsupar i duschen. Lax med muffins lät gott!

Singelmamman sa...

Knasterfaster: Oh nej! Vi är nog många. Fast jag åt laxen först och sen min muffins.

4U2 sa...

Tråkigt när barnen bakar bara så där ... och inte bjuder mig! :)

Malla sa...

pluspoäng till er säger jag! :D
jag tränar alltid själv, tycker om det. fast ibland skulle det vara bra med ngn som pushar lite :)

Märta sa...

Vissa människor är ena riktiga vitamininjektioner. Och det bästa av allt är att se hur du verkligen uppskattar din energiboostande Sus. Fint det! Kärlek i alla dess former är bra! :)

Tjillevipp morsan sa...

Hahaha- den nysningen har jag lyckats undvika. Måste se för roligt ut.. ;)

Och ja. jag är sen på att ge respons. Absolut att vi ska ses nu när jag inte sa hej på Ikea- ska vi skramla ihop oss en mörk kväll i januari?

Singelmamman sa...

4U2: Mycket tråkigt, verkligen.

Malla: Bra att du också tycker vi är värda poäng.

Märta: Ja, all kärlek är bra!

Tjillevipp: Mörka januari låter perfekt!

Madlar sa...

Men det är då själva f*n. Är det verkligen meningen att vi ska gå om varandra genom livet? Förutom att missa en fika hos dig när jag satt o häckade i bilen utanför Globen så har jag o maken de senaste 5 åren alltid besökt matmässan....utom i år. Vi kunde ju ha dejtat!!! Skam den som ger sig <3

Singelmamman sa...

Madlar: Rätt vad det är så händer det! Du vet :-)