fredag 25 november 2011

Batteriladdare behövs för min kropp och själ

De fina brudarna från Uppsala blev väldigt glada över det jag visade dem. Och jag med, och några andra hos mig, för kanske jag lyckades sälja ett datasystem till Uppsala. Sått frö hos dem har jag absolut gjort. Jag fick datorhjälp vid halv tre tiden i eftermiddags. Så jag raderade min gamla hårddisk och förberedde för datorbyte på måndag. Jag har redan fått en bärbar liten goding. Tyvärr har den hunnit stå ett par veckor på mitt rum, har inte riktigt hunnit orka ta tag i bytet förrän nu, så det finns risk för att datorn redan är omodern. Chokladaffärens praliner var så himla goda, jag passade på att köpa tonåringarna varsin svindyr chokladkalender också. Jag ska säga till dem att äta med andakt.
Träningen gick lysande och jag fick presenter, strumpor och en god bar, tack vare förra månadens rekordträning. Ikväll är tanken att jag ska lägga mig tidigt, innan 23, det är tidigt för mig. Jag har en tuff helg framför mig, så jag kan behöva all sömn jag kan få. Och så ska jag på gymnasiemässan med tonårsdottern. Hoppas jag hinner förbi systemet också, litervis lite rödvin kommer jag att behöva.

5 kommentarer:

Fru Venus sa...

Tuff? Låter ontimagenoroväckande. Nattikram, klockan är 23.08 här ;-)

Knasterfaster sa...

Var det ett av de där fröna från konferensen häromdagen som du sådde?
Gymnasiemässa är så K U L att gå på!!! (men det kan vara pinsamt för ungdomarna när man vill börja på nästan alla utbildningar som finns)

Ellen sa...

Idag ska det julpiffas i casa Alm. Eftersom jag har varit sjuk så är det nästan övermäktigt för mig. Men du verkar vara snäppet värre. Din helg går i 100 km/h. Typ.
Min dörr står alltid öppen så behöver du bubbel och bubbla så vet du vart jag bor. KRAM

Anki sa...

HELGKRAM!!

Singelmamman sa...

Fru Venus: Nä bara inte min grej, typ.

Knasterfaster: Hihi, nä det här var mer bildliga frön. Ja, jag skulle kunna tänka mig att börja på någon utbildning igen.

Ellen: Oh som jag vill bubbla och ha bubbel! Men efter den här helgen så.. kanske lite lugnare. KRAM!

Anki: Detsamma till dig! HELGKRAMAR!