torsdag 15 april 2010

Tji fick du!

Äldsta tonåringen hittade mina macadamianötter som jag gömt i kryddskåpet. Jag gjorde helt klart för båda tonåringarna att nötterna är mina. Nu har äldsta tonåringen gett sig ut för att powerwalka. Yngsta tonåringen har lovat städa sitt rum. Och jag ser Antikrundan, jo Realisten det är sant. Nötterna är uppätna. Och jag har en träningsvärk från helvetet på gång. Det kan jag tacka den timme afrikansk dans jag ägnade mig åt tidigare ikväll. Jag kan ju knappast lyfta min drink nu, hur ska det bli imorgon? Kan jag gå i morgon så är det nog det enda jag kan.

10 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Jag hade ingen träningsvärk efter att jag provat afrikansk dans men det kan iofs bero på att jag gjorde alla rörelser fel. Eller så beror det på att jag är väldigt vältränad.

Singelmamman sa...

Nilla: Jag är övertygad om att du är extremt vältränad.

Fru Venus sa...

Afrikans dans? Är det de som jag gör när jag jagar på ungarna att de ska städa sina rum? De e ett tufft pass det!

Märta sa...

Hmm.. Är afrikansk dans träningsvärksframkallande alltså? Kan ha lovat lite löst att följa en kompis på ett pass men det var ju när jag trodde att man ruskade lite rumpa utan större ansträngning..

Singelmamman sa...

Fru Venus: Japp! Precis så.

Märta: Ojojoj... hm jag vill inte göra dig besviken på något sätt. MEN, ruska rumpan är vilodelen.

Realisten sa...

Jag hade den kanalen på, av misstag naturligtvis, men fick ett sammanbrott när en gubbe stod och skrek om att han tänkte på en badbalja...eller nåt.

Realisten sa...

Jag har dansat afrikansk dans en gång. Det var inte det roligaste jag har gjort.

Realisten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Realisten sa...

Jag tycker om att kommentera i kväll. Fast här ovan blev det en för mycket.
För övrigt fick jag inte träningsvärk. När jag dansade afrikansk dans alltså.

Singelmamman sa...

Realisten: och jag gillar att du kommenterar. Jaha, så både du och Nilla är mer vältränad än jag. Svårt att smälta, men ok jag är storsint, not... men jag kommer väl igen. Jag tyckte till skillnad från dig och Nilla om afrikansk dans. Så det så.