onsdag 28 april 2010

Kära, ofta anonym, tvillingsyster

Det är inte så att du tycker att du har glömt ngt? Idag när jag kollade runt bland några andra fantastiska bloggar upptäcker jag det här hos Ting. Och jag tänkte genast att det hade jag ingen aaaaaning om... Men du kanske har sett dem? Och du råkar inte ha några provpåsar som ligger och skräpar lite random så där på jobbet? Va? Jag bara frågar. Och nä, jag ska självklart inte äta dem nu. Och inte nästa vecka, men eftersom de är så små, och bilarna är så små. Tänkte jag att jag skulle kunna prova dem, någon gång lite senare.

Tja, det var bara en lite fråga. För övrigt önskar jag dig en god natt och en härlig torsdag, men framförallt en härlig helg.
Kramar!

4 kommentarer:

Ting sa...

Påsen innehöll dessutom bara 20 gram av yttepyttesmå delikata bilar och var värt endast 70 kalorier.
Det kan man fan unna sig även om man "bantar".

Singelmamman sa...

Ting: Det var pyttelite. Hoppas min kära syster ser detta!

Anonym sa...

Men gud va jobbigt....la in ett inlägg som sen inte kom med. Och det som var så bra.
Jag ska se om jag hittar någon påse på jobbet. Tror mig veta ett ställe....
Kul att vår lilla Bil i den lilla påsen uppskattas även av vuxna, den är ju framtagen för att passa barn bättre. Samma härliga goda smak som Ahlgrens Bilar Original.
Ni har väl inte missat Ahlgrens Bilar Saltlakrits? Gå genast ut i affären och leta! :-)
Nej, jag jobbar inte som säljare....jobbar med annat på detta fantastiska företag som tillverkar kvalitétsgodis dagarna i ända. Efter 23 år är jag dock varken fet eller tandlös. Om ni kanske undrade.
Tvillingen

Singelmamman sa...

Kära anonyma tvilling! Jag kom inte på ngn annan titel för det du gör än säljare. Och det låter jättebra att det kanske finns någon barnpåse till mig. Kanske det slinker ner någon saltlakrits också? Att du varken är fet eller tandlös kan jag verkligen hålla med om. Snarare en riktig "babe" som en del säger. Kram!