torsdag 11 mars 2010

Inte sant så tråkigt jag har

Två dagar hemma med jobb och minimalt med människokontakt så har jag tvättat två maskiner. Ja inte själva maskinerna, utan lagt in klädpaltor och låtit maskinen tvätta. Hängt de urtråkiga udda strumporna. Källsorterat för tredje dagen i rad. Snavat över dammsugaren. Lagt kvällsmackan mellan brösten, kan ha varit en ren olyckshändelse men det livade upp, och gjort en kopp te. Endast det faktum att jag ska vara på mitt första styrelsemöte med företagsstyrelsen imorgon, gör att jag låter skumpan vara till på lördag.

Nä men jag glömde ju! Jag har vädrat sängkläderna också.

6 kommentarer:

Realisten sa...

Öppna skumpan! Nu! Det är en order!

Fru Venus sa...

Spännande med första styrelsemötet :-) Kom ihåg att plocka bort smörgåsen från brösten och ha passande strumpor ;-) Skåla imorgon!

Singelmamman sa...

Realisten: Oj jäklar, jag ställde mig i givakt när jag läste din kommentar. Men visst har du väl rätt?

Fru Venus: *Noterar* Smörgås ska bort, passande? strumpor... oj inser att jag inte är riktigt säker på att jag kommer göra bra ifrån mig imorgon. Kanske jag ska ta med skumpan på mötet... *funderar*

Madlar sa...

Är det inte bättre att ta bubblet innan? Det finns kanske inget att fira efteråt? Fast iof kanske det är läge att tröstdricka då? Äh, skit samma, kontentan är att skumpa kan drickas vid alla tillfällen ;)

nillas liv på pinnen sa...

Champagnen i knoppen och mackan mellan brösten och du kommer göra succé imorgonbitti!

Singelmamman sa...

Madlar: Helt sant! Skumpa ska alltid drickas.

Nilla: Eller hur! Glad att du också ser min potential.