tisdag 9 mars 2010

Hemgång

Hjärnan har gått hem. Min alltså. Det är helt tomt här uppe, och så har jag tömt diskmaskinen på ren disk men orkade inte sätta in den smutsiga. Det måste vara den långa, soliga promenaden idag som gör att hela jag är som skiten ur en kanin. Men imorgon ska jag träna och så är det tredje semifinalmatchen. Ikväll blir det bara de desperata hemmafruarna och en kopp te.

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

"Skiten ur en kanin"!? *skrattar* Jag skulle också vilja se på desperata hemmafruar, men vi ser inte det här :-( Ha en skön kväll!

Realisten sa...

Löften är till för att brytas.

Veronica sa...

Min hjärna blev överhettad idag. Det resulterade i ett argt e-postmeddelande till vår VD. Usch vad han är diplomatisk. *muttrar*

Fast det var nog tur för mig.

Jag gick totalt i taket efter att ha blivit "attackerad" av en nämndmedlem. Inte personligen, men som ansvarig för produkten fick jag ta hela smällen i en attack som jag var helt oförberedd. I meningen innan kritiserade hon oss för att hon ansåg att hon inte tyckte det var okej att ställas inför frågor oförberedd... Kokad hjärna är bara förnamnet.

Oj vad jag svamlar idag. *arg ff 7 timmar senare*

Singelmamman sa...

Fru Venus: Du kanske kan kolla via nätet?

Realisten: Ja visst är det så?

Veronica: Nä men, sånt där sitter i så länge. Skittrist. Vi får försöka ta en lunch, mitt emellan våra jobb, snart.

nillas liv på pinnen sa...

Desperata hemmafruar och te är inte det sämsta!

Singelmamman sa...

Nilla: :-)

Anonym sa...

Tror att det är den alldeles för spartanska lunchen (smoothie) som gjorde att din hjärna inte orkade hela vägen.
Men det är ju bara vad jag tror...../Tvillingen

Singelmamman sa...

Kära anonyma tvilling: Njäe jag är inte säker på det. Jag drack två smoothie, en kl 10 och en kl 15. Och så åt jag en ordentlig middag.