torsdag 18 februari 2010

Antikt

Istället för att glo på Antikrundan så glor jag på den antika, avstängda tjocktvn. Jag är nog sist ut med en tjockis. Men så länge den fungerar så får den allt hänga med. Likaså den uråldriga stereon med den uråldriga CD-spelaren. Som köptes precis när de första kom! Nä jag behöver inte veva igång den, men näst intill.

Imorgon ska jag ringa och skälla på Energibolaget. De har skickat en slutfaktura och lagt till en kostnad på 600 svenska riksdaler för brutet avtal. Up yours säger jag! Jag sa upp avtalet i god tid*, så de ska inte komma och försöka kräva mig på pengar. Dessutom har de varit mycket dyrare än annat elbolag, så välj hellre något annat om du står i elbolag-bytar-tankar.

*Uppsägningen skall ske skriftligen.Vid Natur-elavtal upphör avtalet att gälla den kalendermånad som inträffar närmast efter 90 dagar från det att uppsägningen kommit EBS tillhanda.

6 kommentarer:

Alexandra sa...

Haha. Då kanske du slipper teveavgift. Kommer de och pekar och säger "men vad är det där då?" är det bara att hänvisa till en antikvitet. Så praktiskt.

Realisten sa...

Vad är det för fel på alla hysteriska företag som skickar galna fakturor? Ska bli spännande att få reda på när du verkligen går och lägger dig :).

Singelmamman sa...

Alexandra: Precis, som med veteranbilar, de behöver inte montera in säkerhetsbältet.

Realisten: 22.05 Och galna företag finns det gott om.

Mofsan sa...

Jag har oxå en tjockis(syftar på tv;n) Den åker i soporna när jag flyttar ;)

Singelmamman sa...

Mofsan: Då blir jag den siste, för jag ska inte flytta.

Realisten sa...

Nä du. Jag har också en tjockis. Och ska inte flytta.
22.05 är chockerande!